sharan41 13.05.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Witam,wymieniam ogrzewanie olejowe na pelet. Stąd moje pytanie do tych co może wymieniali już palnik na ogrzewanie peletem,jaki kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 13.05.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 zobacz oferte atmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 13.05.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 pellas, ecomat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharan41 07.06.2015 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Żadnych podpowiedzi osób,które założyły taki palnik do pieca olejowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pello 22.06.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Żadnych podpowiedzi osób,które założyły taki palnik do pieca olejowego ? Proponuję palnik na pellety eurofire z tłokowym wyrzutnikiem popiołu (i szlaki jeżeli pellet jest słaby). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharan41 24.06.2015 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Jak tak poczytałem fora,opinie,to się zastanawiam,czy wymianiać palnik w tym viessmannie na pelet. Czy nie lepiej kupic dobry kondensacyjny piec na gaz i cena ogrzewania domu będzie taka sama. Dom ma 90 m/kw ,średnio oceplony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 24.03.2016 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Jak tak poczytałem fora,opinie,to się zastanawiam,czy wymianiać palnik w tym viessmannie na pelet. Czy nie lepiej kupic dobry kondensacyjny piec na gaz i cena ogrzewania domu będzie taka sama. Dom ma 90 m/kw ,średnio oceplony . Witam! Ja osobiście polecam nasze gazowe kotły kondensacyjne - wygoda dużo większa, niż z peletem. Poza tym czysto, kotły są efektywne energetycznie, wysokiej sprawności, mają atrakcyjne warunki gwarancji, są bezemisyjne czyli ekologiczne, a to dzisiaj jest bardzo ważne! Polecam zapoznać się z naszymi kotłami kondensacyjnymi - cała oferta wraz z cenami na naszej stronie internetowej. Jeśli rzeczywiście chcesz zamieniać palnik, mogę zapytać w dziale technicznym do zalecają. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts