Tomek_ka 14.05.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Witam, to mój pierwszy post i od razu pytanie do Was, bardziej doświadczonych Poniżej wrzuciłem zdjęcie działki wraz z przybliżonym określeniem kierunków świata. Na działce ma powstać "bliźniak" dla rodzin 2+2. Interesuje mnie czy można tak wymyślić/zaprojektować część północną, aby jak najbardziej wykorzystać słońce zachodnie (od północnego wschodu rośnie rząd choinek) Warunki zabudowy mówią o: - budynek jednorodzinny z garażem (wg mojej wiedzy można postawić bliźniak "stykający" się garażami-?) - szerokość elewacji frontowej 12 do 18m z dopuszczeniem poszerzenia elewacji frontowej o szerokość garażu - wysokość zabudowy 7-9m - kąt nachylenia połaci dachowych 30-45 stopni I nie koniecznie musi być odbicie lustrzane (co zapewne podniesie koszt projektu) Jakieś sugestie? Może ktoś ma podobnie położoną działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/200855-wyb%C3%B3r-projektu-a-usytuowanie-dzia%C5%82ki/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts