Tomek_ka 14.05.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Witam, to mój pierwszy post i od razu pytanie do Was, bardziej doświadczonych Poniżej wrzuciłem zdjęcie działki wraz z przybliżonym określeniem kierunków świata. Na działce ma powstać "bliźniak" dla rodzin 2+2. Interesuje mnie czy można tak wymyślić/zaprojektować część północną, aby jak najbardziej wykorzystać słońce zachodnie (od północnego wschodu rośnie rząd choinek) Warunki zabudowy mówią o: - budynek jednorodzinny z garażem (wg mojej wiedzy można postawić bliźniak "stykający" się garażami-?) - szerokość elewacji frontowej 12 do 18m z dopuszczeniem poszerzenia elewacji frontowej o szerokość garażu - wysokość zabudowy 7-9m - kąt nachylenia połaci dachowych 30-45 stopni I nie koniecznie musi być odbicie lustrzane (co zapewne podniesie koszt projektu) Jakieś sugestie? Może ktoś ma podobnie położoną działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts