Kierus 14.05.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Witam mam w głowie plan jak by zbudować garaż, rozrysowałem go aby przybliżyć mniej więcej Wam o co mi chodzi. Mam kilka pytań, w jakich odległościach może znajdować się ten budynek od kilku czynników jakimi są dom oraz linia średniego napięcia. Na rysunku podałem wymiary, które dotyczą domu, przyszłego garażu oraz odległości które mnie interesują. Czy w takich pozycjach jest szansa na to że moge wybudować garaż i że pozwolenie na budowe zostanie wydane ? Garaż ma 32.77m kwadratowych. Co do odległości od lini to w planie mam napisane 12m, z tym że dotyczy to budynku mieszkalnego a nie garażu. Fajnie by było gdy by ktoś odpowiedział kto wie więcej niż ja. Pozdrawiam niebieski - linia czerowny - planowany garaż zielony - odległości pomarańczowy - wymiary działki, domu, garażu szary - planowana kostk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts