ronin 29.06.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 ... warto kupić czy nie ??? oto jest pytanie . Mam oferte na razie na dwa urządzenia: 1. EPUROSOFT - cena ok. 3600 PLN 2. EPURO GALAXY - cena ok. 4500 PLN Ceny jak widac porażające. Sam nie wiem czy warto instalowac takie urządzenia w domu jednorodzinnym (nowym). Wprawdzie kolega który ma, bardzo sobie chwali (GALAXY) ale .... szukam opinii innych uzytkowników - czyli Was kochani - co o tym wynalazku sadzicie, jakie urzadzenia macie i ewentualnie jak sie odnosicie do ceny powyższych urzadzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlod 01.07.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 a po co? są jakieś niepokojące objawy?czy tylko dlatego że fajnie by było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlod 01.07.2004 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 a po co? są jakieś niepokojące objawy?czy tylko dlatego że fajnie by było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faflusniak 16.11.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Podłącze się z pytaniem do tego wątku.Czy ktoś ma opinię na temat urządzeń do uzdatniania wody firmy Global? Większość tych filtrów ma nazwę globaline i jakiś dodatkowy symbol (http://www.global.com.pl). Nie podaję na razie konkretnego modelu. Prawdopodobnie będę potrzebował zmiękczanie, odżelazianie i ew. odmanganianie, czyli standard w mojej okolicy. Chodzi mi o ogólną opinię o produktach i usługach tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts