ej82 15.05.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 (edytowane) Mój amatorski projekt salonu. Potrzebuję pomocy w doborze mebli. Wiem czego chcę ale chciałabym aby ktoś rzucił okiem i ocenił czy będzie to stanowiło jakąś sensowną całość. Choć marzy mi się salon jak na zdjęciu nr 1 to do bieli i turkusu chcę dorzucić beż lub szary. Poza meblami ze zdjęcia nie zamierzam dodawać już nic. Nie lubię pstrokacizny, szafek, półek na książki, kryształy czy słoniki, których nie kolekcjonuję Zamiast tego wybiorę mały wazon ze świeżymi kwiatami Może jakąś ramkę lub dwie ale bez przesady żeby nie robić z pokoju galerii Bardzo proszę o rady dotyczące koloru paneli, ścian i dywanu . Nie jestem przekonana co do tych trzech elementów. mój wybór padł na: * zdj 2 i 3 sofę IKEA - nie wiem jak z jakością ale miałam okazję na niej przesiadywać i spać.Dla mnie jest bardzo wygodna, do tego jest dość duża,Jeśli ktoś ma coś do dodania proszę pisać * zdj 4 podwieszana szafka rtv ( rozważam opcję,żeby tv zamontować na ścianie, wówczas z szafki mogę zrezygnować) * zdj 5 stolik - to największa zmora więc proszę o rady;chciałabym żeby był lakierowany ale nie jest to wymogiem, kształt bez różnicy choć podobają mi się te kwadratowe klocki Zdjęcie planu, rzutu w poście #2 Edytowane 15 Maja 2015 przez ej82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ej82 15.05.2015 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 (edytowane) Mój plan,wybaczcie wykonanie.Proszę nie brać pod uwagę kolorystyki gdyż użyłam tego co mogłam i na co program mi pozwolił - jak widać jest bardzo profesjonalny Proporcje zostały zachowane (wymiary mebli wpisywałam przy tworzeniu projektu). Na zdjęciu widoczna mini garderoba, drzwi będą przesuwne chowane w ściankę, pojedyncze. Prawdopodobnie drewniane (lustrzane dyskwalifikuję). Stół wrzuciłam okrągły ale nie upieram się przy tym. Wszelkie sugestie i krytyka są mile widziane. Biorę także pod uwagę opcję bez szafy/garderoby więc jeśli komuś coś wpadnie do głowy to pisać śmiało. Pozdrawiam E. Edytowane 15 Maja 2015 przez ej82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian Jabłoński 16.05.2015 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) serwis MODEROWANO pomoże, dostarczy zamówiony towar z ikeii do domu. Polecam Edytowane 16 Maja 2015 przez finlandia Reklamy są niedozwolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts