Thamika 15.05.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Znów mam problem, tym razem z kuchnią. Kuchnia niewielka, będą białe meble na wymiar + żywo zielone dodatki. W planie między szafkami miał być lacobel + kawałek na kominie (przedłużenie lacobelu ze ściany). Niestety nie przewidziałam takiej banalnej rzeczy jak liczniki, które właśnie są umiejscowione tam gdzie miał być lacobel na kominie. Teraz zgłupiałam i kompletnie nie wiem co zrobić z tym kominem, a co ze ścianą między szafkami. Myślałam nad betonie architektonicznym na słupku ale wtedy co dać na ścianę między szafkami? Nie będzie smutno? Może jedną sciąnę, tam gdzie ma stać stół pomalować na soczystą zieleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 16.05.2015 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Twój post.Jeżeli problematyczną ścianą jest ta kominowa zaznaczona na planie "szerokość 63" cm to może:a) pomalować ją czarną farbą tablicową - kreda byś mogła sobie pisać przepisy, listę zakupów hasła dnia itp.b) pomalować ją farbą magnetyczną- daje to możliwość wieszania różnych ciekawych rzeczy- co kto lubi i gustuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 16.05.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Tytuł łazienka a piszesz o kuchni...................? Dlaczego masz w taki sposób umieszczone sprzęty,czy tak już zostanie............ Proponuję zmianę ustawień i lodówkę w zabudowie możesz ją zlicować z kominem i zakryć liczniki. http://images70.fotosik.pl/891/77603801a36160ffmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Thamika 16.05.2015 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Tytuł łazienka a piszesz o kuchni...................? Dlaczego masz w taki sposób umieszczone sprzęty,czy tak już zostanie............ Proponuję zmianę ustawień i lodówkę w zabudowie możesz ją zlicować z kominem i zakryć liczniki. http://images70.fotosik.pl/891/77603801a36160ffmed.jpg błąd w tytule zobaczyłam dopiero po stworzeniu tematu, teraz chyba nie da się go zmienić? Wiem, że układ jest dziwny ale jest to mieszkanie w starym bloku, który miał taki układ, generalnie to jest moje pierwsze mieszkanie, w dodatku do całkowitego remontu, a mój budżet też nie jest wielki. Dlatego nie zmieniałam układu. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Twój post. Jeżeli problematyczną ścianą jest ta kominowa zaznaczona na planie "szerokość 63" cm to może: a) pomalować ją czarną farbą tablicową - kreda byś mogła sobie pisać przepisy, listę zakupów hasła dnia itp. b) pomalować ją farbą magnetyczną- daje to możliwość wieszania różnych ciekawych rzeczy- co kto lubi i gustuje. super pomysł, na to nie wpadłam! a czy te farby są w różnych kolorach czy tylko czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 16.05.2015 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 (edytowane) Różne kolory, wygooglaj sobie i pooglądaj. jak masz dzieci to taka ściana magnetyczna to miejsce wystaw ich prac- cieszy mamine oko,a i dziecię jest dumne, że ozdobiło kuchnię.Jest jeszcze tapeta magnetyczna dla przykładu np.http://www.zpotrzebypiekna.com/dom/tapety/tapeta-magnetyczna-krolik.htmlCzy królik w kuchni? sama zdecydujesz. Ja tylko informuję o możliwościach.pozdrawiam Edytowane 16 Maja 2015 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts