Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeszcze dodam, że szef tej najdroższej (taki, co to z teczką chodzi i córka powiedziała, że wygląda jak adwokat, a nie murarz) puszcza telefoniczne sygnałki. Nie wiem po co.

Do kogo?? Do Was??

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

.....Jeszcze dodam, że szef tej najdroższej (taki, co to z teczką chodzi i córka powiedziała, że wygląda jak adwokat, a nie murarz) puszcza telefoniczne sygnałki. Nie wiem po co.

A co będzie kasę marnował jak nie wie czy robotę dostanie :p

jak to dobrze komuś popsuć weekend :rotfl:

Nieeee, nie popsułam mu tego weekendu. Od razu jak dał wycenę (ze 2 tyg. temu), to powiedzieliśmy, że rezygnujemy. A sygnałki puszcza już po tej decyzji.

• 4 weeks później...
Zakochany może :cool:

Do męża głównie puszczał. :D Ale już przestał.

Jak już tu jestem, to powiem, że wszystko się ślimaczy i przeciąga w czasie. Jesteśmy jednymi z pierwszych budujących na zgłoszenie i na wszystkich etapach więcej zamieszania niż zakładała nowelizacja ustawy. Ale jakoś przeżyjemy. Byle pod koniec września pogoda sprzyjała, to może zalejemy fundamenty.

Wczoraj dzwonił projektant z informacją, że przyszły papiery z "prądziarni". Oczywiście nie te, co trzeba. Przyszły dotyczące prądu docelowego. Tych dotyczących prądu budowlanego brak.
a musisz mieć budowlany? jak sie da to róbcie od razu normalne przyłącze bo budowlany jest cholernie drogi (cos kolo 100/miesiac sam abonament).. u nas podłączyli od razu docelowy licznik mimo że dopiero budowa była zaczęta