amalfi 18.03.2017 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 No ja już sama nie wiem co sie z nami dzieje..... toż ja całe życie myślałam, że tradycyjne meble dębowe, jakis eklektyzm.... a idź Ten stół jest boski i też mi się taki marzy Noooo. Mnie też się wszystko poprzewracało w planach. Szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 18.03.2017 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Noooo. Mnie też się wszystko poprzewracało w planach. Szok. No to dziewczyny trzeba za głosem serca iść. Zresztą gusta mają prawo się zmieniać. Po sobie też widzę, że oglądanie inspiracji zmusza niejako do zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2017 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 No i właśnie poszłam za głosem serca, zapytałam o płytkihttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?335323-Co-to-za-płytkiokazało się, że to cementowe I zonk! Bo nic o cementowych płytkach nie wiem. Nie znam też nikogo, kto takie ma. Pewnie się skończy na ceramicznych podobnych (o ile znajdę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.03.2017 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 A czemu od razu skreślasz te cementowe, skoro tak Ci się podobają??Może ktoś ma i jest zadowolony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2017 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 A czemu od razu skreślasz te cementowe, skoro tak Ci się podobają?? Może ktoś ma i jest zadowolony?? Liczę, że się ujawni. Poza tym znając życie, to musiałabym znowu przeprowadzić prawie rozwód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.03.2017 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Poza tym znając życie, to musiałabym znowu przeprowadzić prawie rozwód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 20.03.2017 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Amalfi nie zniechęcaj się do płytek. Ale może znajdziesz też podobne, teraz takich wzorów jest mnóstwo. Choć nie każde dobrze wyglądają na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2017 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Jakbym się uwzięła, to oczywiście je kupię. tyle tylko, że jakby okazało się coś z nimi nie tak, to mam ekspresową siwiznę załatwioną od ględzenia "a nie mówiłem" Już słucham prawie 2 lata o projektancie. Dlatego wolę kompromisowo, że to niby wspólna decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2017 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2017 Elfir napisała w powyżej przytoczonym wątku, że wymagają większej pielęgnacji. W takim razie szukam ceramicznych. Już prawie się wyleczyłam z cementowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.03.2017 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Ostrzeżenie, jeżeli ktoś ma pod opieką seniorów. Dzisiaj moją teściową ktoś próbował oszukać "na wnuczka". Czasem się wydaje, że to się dzieje gdzieś daleko, a tu proszę. Na budowie dziś było sprzątanie. Nazbierało sie tyle śmieci, że trzeba było kontener zamawiać. No i ciekawostka. W obecnym domu ułamała sie klamka od drzwi wejściowych. Okazało się, że w srodku jest zamek listwowy, firma, która je wyprodukowała już nie istnieje i ogólnie nie ma takiej usługi, aby ktoś ten zamek wymieniał. Oferują kolejne drzwi. Dobrze, że mamy Waldiego, który ma rozmontować ten zamek i zobaczyć co trzeba zamówić. To tak dla równowagi, aby nie było za fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.03.2017 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 ...To tak dla równowagi, aby nie było za fajnie. Jak dla mnie to normalka hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.03.2017 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 Jak dla mnie to normalka hihi U mnie w sumie też. Ale ostatnio chyba za dobrze się układało i na chwilę zapomniałam jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.03.2017 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 No tak, balans musi być Swoją babcię ciągle ostrzegam przed różnymi zagrożeniami, ale seniorzy są naiwni jak małe dzieci. Np. facetowi z Solida udało się wyciągnąć namiary do mnie. Niby nic strasznego się nie stało, ale to pokazuje, że nie da się wszystkiego przewidzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.03.2017 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Mój tato niby taki ogarnięty i wyszczekany, a wpuścił do domu pana w garniturze i podpisał "jakąś" nową umowę na gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 24.03.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 A propos oszukiwaczy...mama mojej koleżanki została niedawno naciągnięta "na policję" - zadzwonił pan z komendy stołecznej, poinformował, że namierzają właśnie wielki przekręt w banku, oszczędności są w niebezpieczeństwie, kazał natychmiast wypłacić - nie kontaktując się z nikim - i przekazać mu od razu po wyjściu z banku. Nie wiem, jak on to zrobił, że uwierzyła i zrobiła to - pani inteligentna, wykształcona, obyta, kierująca przez wiele lat dużą firmą. Poszło około 70 tys., okropne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 24.03.2017 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 A propos oszukiwaczy...mama mojej koleżanki została niedawno naciągnięta "na policję" - zadzwonił pan z komendy stołecznej, poinformował, że namierzają właśnie wielki przekręt w banku, oszczędności są w niebezpieczeństwie, kazał natychmiast wypłacić - nie kontaktując się z nikim - i przekazać mu od razu po wyjściu z banku. Nie wiem, jak on to zrobił, że uwierzyła i zrobiła to - pani inteligentna, wykształcona, obyta, kierująca przez wiele lat dużą firmą. Poszło około 70 tys., okropne! Ewa, nie strasz, my już coraz bliżej tego wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.03.2017 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Może i bliżej wieku, ale po budowie to ja raczej będę biedna jak mysz wietnamska. Oszust może mi fundnąć czekoladki co najwyżej. A tak poważnie, to moja teściowa też coś powiedziała, ale nawet potem nie wiedziała co. Zapamietała tylko, że była mowa o jakimś wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.03.2017 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Kurcze, dziewczyny i chłopaki (chociaż ostatnio tu nie zaglądają), jakie macie podłogi w salonach na podłogówce? Zdecydowaliśmy się na panele quick step (kilku naszych znajomych ma i są bardzo zadowoleni) ale tak mi jakoś smutno, że w salonie będą panele. Ogólnie nie lubię "plastiku". Mąż oczywiście zawziął się na te panele, bo twierdzi, że skoro sprawdzone to nie ma co kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.03.2017 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 u córy też będą panele.... płytki odpadają.... a drewno za drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 26.03.2017 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 U mnie na podłogówkę idzie parkiet,tylko,że nie 22mm, a jedynie 16. Obgadałam to z panami od parkietu i z hydraulikiem, obaj panowie z dużym doświadczeniem. Spełniam tym samym swoje wieloletnie marzenie o parkiecie w jodełkę francuską. Amalfi linkowałaś wyżej płytki, które Ci się podobały, one wcale nie są cementowe, to normalne ceramiczne płytki dość popularne hiszpańskie "Vivesy". Też mi się podobają; właśnie odebrałam je od kuriera, kupiłam do łazienki. Dokładnie nazywają się" vives 1900 calvet gris". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts