mamik 11.02.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Tak na szybko, bo muszę wychodzić: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/376/4344071_pokjcrkiwers.2.png moim zdaniem lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.02.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 przenieś drzwi do garderoby do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 11.02.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 przenieś drzwi do garderoby do łazienki. Emila, też o tym myślałam, ale później stwierdziłam, że przy tym układzie nie przeszkadzają, a w łazience jednak zabiorą kawał miejsca/ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 11.02.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Czy ten regał (pozostałe meble) już jest, czy będzie kupiony/ zrobiony nowy? Jeśli regał będzie trochę węższy i ustawiony nie we wnęce tylko na ściance, to można się pokusić o większe/ szersze łóżko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.02.2016 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Czy ten regał (pozostałe meble) już jest, czy będzie kupiony/ zrobiony nowy? Jeśli regał będzie trochę węższy i ustawiony nie we wnęce tylko na ściance, to można się pokusić o większe/ szersze łóżko... Nowy i też myślałam, żeby nie we wnęce, a dolepić do ścianki. Przesunęłam drzwi do łazienki w stronę ściany, więc na ściance sąsiadującej z garderobą będzie chyba kibelek w takim układzie. Poza tym, gdyby się kiedyś okazało, że trzeba będzie wydzielić mieszkanko, o którym wspominałam, to wolę, aby te drzwi do garderoby zostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 12.02.2016 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Nowy i też myślałam, żeby nie we wnęce, a dolepić do ścianki. Przesunęłam drzwi do łazienki w stronę ściany, więc na ściance sąsiadującej z garderobą będzie chyba kibelek w takim układzie. Poza tym, gdyby się kiedyś okazało, że trzeba będzie wydzielić mieszkanko, o którym wspominałam, to wolę, aby te drzwi do garderoby zostały. amali, a myślałaś o tym, żeby zamienić wc z mywalką? dając wc przy ścianie z garderobą trochę zamykasz dostęp do kabiny drzwi do łazienki w pierwotnej lokalizacji zostawiają fajny kącik w części sypialnej na półkę/kwiatek/taletkę... regał oddzielający rzeczywiście przy ściance będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.02.2016 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 amali, a myślałaś o tym, żeby zamienić wc z mywalką? dając wc przy ścianie z garderobą trochę zamykasz dostęp do kabiny drzwi do łazienki w pierwotnej lokalizacji zostawiają fajny kącik w części sypialnej na półkę/kwiatek/taletkę... regał oddzielający rzeczywiście przy ściance będzie lepiej Ktoś na forum mówił (nie wiem, czy nie w moim wątku), że drzwi od łazienki powinny się otwierać na zewnątrz (ze względów bezpieczeństwa chyba), więc to mi jakoś utkwiło w pamięci. A jeśli tak ma być, to drzwi trzeba będzie przesunąć i od nowa projektować łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 12.02.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 jak masz piecyk gazowy itp. urządzenia, inaczej niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.02.2016 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 jak masz piecyk gazowy itp. urządzenia, inaczej niekoniecznie Nie będzie tam piecyka. Chodzi chyba ogólnie o to, jak ktoś się zamknie i zasłabnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.02.2016 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 a co to za różnica w którą stronę się drzwi zamykają jak ktoś wejdzie i zasłabnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.02.2016 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 a co to za różnica w którą stronę się drzwi zamykają jak ktoś wejdzie i zasłabnie? Jak będzie leżał pod drzwiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.02.2016 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 a co jak zemdleje osoba w pokoju pod drzwiami. a co jak zemdleje osoba w korytarzu pod drzwiami od łazienki. a co jak domowników porwie ufo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 13.02.2016 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 (edytowane) Jak masz piecyk gazowy to masz o wiele większe szanse zasłabnąć bo może instalacja być niedrożna i tlenek węgla spowodować omdlenie. U nas w mieszkaniu średnio raz na rok włączał sie czujnik czadu bo stężenie było przekroczone. Raz tak ze gdyby nie on to żona mogła nie wyjsć z łazienki Edytowane 13 Lutego 2016 przez _artur_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 13.02.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 (edytowane) W łazience omodlenia zdarzają sie zdecydowanie częściej, w zaparowanej łazience po kąpieli mogą być problemy z oddychaniem, fakt, że to trochę na wyrost obawy, ale jakieś uzasadnienie jest. może w takim razie drzwi przesuwane? To jest jedna ściana, którą można zrobić z drzwiami przesuwanymi do garderoby i do łazienki. Miejsca jest nie za dużo, ale może? inna opcja to drzwi łamane, albo dwuskrzydlowe takie żaluzjowe (mój faworyt, takie planuję u siebie ), jeśli dobrze pamietam, to w jakimś wątku takie są do garderoby, zaraz poszukam jest, ale może nie będę linkować, bo to jednak nie moje wnętrze " melani wykańczanie" str 43 Edytowane 13 Lutego 2016 przez mamik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 13.02.2016 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 (edytowane) Oglądam i się nie odzywam, bo nic specjalnie konstruktywnego nie mam do zaproponowania, ale... bardzo blisko wydaje mi się to spanie od drzwi do łazienki i garderoby; ile tam jest? okolo 50 - 60 cm? Jakos tak klaustrofobicznie...W związku z tym zdecydowanie bardziej podoba mi sie pierwsza wersja pokoju. Edytowane 13 Lutego 2016 przez gaja2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.02.2016 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 A może cuś takiego? http://kokopelia.pl/polkotapczany-z-polskich-sklepow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 13.02.2016 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Oooo! Bardzo ciekawe... A to się składa razem z pościelą, czy potrzebny pojemnik na pościel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 13.02.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 To jest niezłe! Zapisałam sobie stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 13.02.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 moj mąż miał takie łożko w dzieciństwie. mial kilka wypadków z nim - łóżko się złożyło w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.02.2016 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Oooo! Bardzo ciekawe... A to się składa razem z pościelą, czy potrzebny pojemnik na pościel? Z tego co widziałam na filmach, to razem z pościelą. Przypina się pasami tę pościel. Kiedyś takie półkotapczany były popularne, a potem zniknęły. Teraz chyba wracają w doskonalszej, mam nadzieję formie, nie pozwalającej na spontaniczne składanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts