Emila3000 20.02.2016 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 U mnie też glina masakryczna, troszkę ziemi nawieźliśmy, trawę posialiśmy i problemu nie ma. Tam gdzie trawy jeszcze nie ma jest takie bagno, że może spokojnie wciągnąć człowieka do wnętrza ziemi Nie martw sie tą gliną, na razie jest masakryczna, ale da sie ją poskromić przy domu drenażu nie mamy, bo bałam się efektu odwrotnego, że będzie działać jak mokry kompres. a mamy piwnice i jest suchutko w niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2016 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Emilka, pocieszyłaś mnie. Mam nadzieję, że jakoś ogarniemy. Dzisiaj u nas taka aura Na szczęście wczoraj skończyli z tymi rurami. Murarz zachowuje czujność. Z samego rana dzwonił z pytaniem, czy skończone i poleceniem, aby absolutnie nie pozwalać na robotę w śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.02.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Jestem świnia, ale się cieszę, że tym razem to nie mnie białe g.... zasypało Dana napisała, że u nich też biało. No i Asię miało wg prognoz zasypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.02.2016 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 No i zasypało.... ale już jest w miarę OK.... znaczy topnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.02.2016 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Jeszcze jutro ma być tak fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.02.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 Póki co zaczyna wiać :/ Wybacz amalfi zaśmiecamy wątek naszymi pogaduchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.02.2016 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 (edytowane) Zaśmiecajcie, ja tam lubię pogaduchy. Jak komuś nie pasuje, nie ma obowiązku czytania . U mnie zimno, resztki śniegu jeszcze leżą. A już wiosną pachniało. Edytowane 21 Lutego 2016 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.02.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 A już wiosną pachniało. Jeszcze trochę Coś tam w marcu ma pobruździć i może już wiosna przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2016 01:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Znalazłam jakiś cudowny żywopłot. Znacie to ziele? http://www.wonderhedge.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.02.2016 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 W temacie odwodnienia działki. Murarz zaapelował, aby z nim się nie śpieszyć, ponieważ obawia się, żeby nie skończyło się tak, że odwodnimy całe osiedle. Twierdzi, że trzeba poczekać aż podłoże się utwardzi, posiać trawę i zobaczyć. Czyli jeden wydatek w zawieszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.02.2016 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Znalazłam jakiś cudowny żywopłot. Znacie to ziele? http://www.wonderhedge.pl Albo jestem ślepa albo nie widzę nigdzie nazw roślin użytych do tego "cudownego" żywopłotu. Na jednym zdjęciu listki takie jak grabowe, ale nic sobie za to uciąć nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2016 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Albo jestem ślepa albo nie widzę nigdzie nazw roślin użytych do tego "cudownego" żywopłotu. Na jednym zdjęciu listki takie jak grabowe, ale nic sobie za to uciąć nie dam No właśnie dziwne to. Albo mają jakiegoś mutanta, albo to jakieś oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.02.2016 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 No właśnie dziwne to. Albo mają jakiegoś mutanta, albo to jakieś oszustwo. Podejrzane na bank - bo czemu nie podają nazw roślin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 24.02.2016 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To jest wiąz syberyjski (lub inaczej wiąz Turkiestanu) - znalazłam nazwę gdzies w komentarzach - też w pierwszej chwili się napaliłam; bardzo różnie o nim piszą i mówią, więc nie wiem co myśleć:http://majawogrodzie.tvn.pl/296,Wiosna-na-zboczu-gory-Debruska-odc-569----,odcinek.htmlhttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?175073-ZYWOP%C5%81OT-Z-WI%C4%84ZU-SYBERYJSKIEGO-(Ulmus-pumila)-opinie-sadzenie-piel%C4%99gnacjaTrzeba zgłębić temat - coś takiego bardzo by mi odpowiadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.02.2016 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 To jest wiąz syberyjski (lub inaczej wiąz Turkiestanu) - znalazłam nazwę gdzies w komentarzach - też w pierwszej chwili się napaliłam; bardzo różnie o nim piszą i mówią, więc nie wiem co myśleć: http://majawogrodzie.tvn.pl/296,Wiosna-na-zboczu-gory-Debruska-odc-569----,odcinek.html http://forum.muratordom.pl/showthread.php?175073-ZYWOP%C5%81OT-Z-WI%C4%84ZU-SYBERYJSKIEGO-(Ulmus-pumila)-opinie-sadzenie-piel%C4%99gnacja Trzeba zgłębić temat - coś takiego bardzo by mi odpowiadało. Brawo gaja Opinie są różne, oczywiście trzeba wybrać te od faktycznych posiadaczy rośliny, bo jak zwykle najwięcej do powiedzenia maja dyletanci w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2016 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki za info. Trzeba się zainteresować.Wyczytałam, że na zimę liście opadają. To już wolę ten mój bluszcz, bo jest zielony przez cały rok. Edytowane 24 Lutego 2016 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 24.02.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 nie wiem czemu ale od razu jak ta nazwę przeczytałem to skojarzył mi się barszcz sosnowskiego.. brrr... pewnie bezpodstawnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2016 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 (edytowane) nie wiem czemu ale od razu jak ta nazwę przeczytałem to skojarzył mi się barszcz sosnowskiego.. brrr... pewnie bezpodstawnie.. Ogólnie też Syberia źle się kojarzy, a Turkiestan też niezbyt przyjaźnie. Edytowane 24 Lutego 2016 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.03.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Zaśmiecajcie, ja tam lubię pogaduchy. Jak komuś nie pasuje, nie ma obowiązku czytania . Wychodzę z takiego samego założenia I co tam?? Działacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.03.2016 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wychodzę z takiego samego założenia I co tam?? Działacie?? Czekamy na pogodę. Murarz jest ostrożny. Ale skoro nam już się aż tak nie śpieszy, to nie naciskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts