amalfi 15.03.2016 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Byłam w tygodniowej delegacji i przywiozłam sobie ze stolicy wirusa i awarię samochodu. Cud, że dojechałam do domu. Obecnie czekam na info, czy silnik będzie do wymiany. Natomiast wirus spowodował, że mam tak zwane wolne. W międzyczasie murarz doglądał budowy i stwierdził, że podłoże się jeszcze za mało zagęściło (chodzi głównie o powierzchnię garażu), więc z zalewaniem trzeba poczekać. No i dobrze się stało, bo spadło dużo białego świństwa. Zaczną więc od zbrojenia tarasu jak tylko śnieg zniknie. Podobno hydraulicy bardzo ładnie wyprowadzili rury. Nie mam jednak możliwości za dnia zrobić zdjęć. Może w sobotę mi się uda. Przeglądam sobie różne aranżacje wnętrz i doszłam do wniosku, że najlepiej bym się czuła w domu urządzonym w stylu skandynawskim. Ale szczegółowego pomysłu nie mam. Znalazłam też zdjęcie tarasu z zabudowanym bokiem, bo kto wie, czy nie będę musiała czegoś podobnego zainstalować ze względu na ekspozycję tarasu na wiatry i przeciągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 15.03.2016 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 W międzyczasie murarz doglądał budowy i stwierdził, że podłoże się jeszcze za mało zagęściło (chodzi głównie o powierzchnię garażu), więc z zalewaniem trzeba poczekać. Sam się grunt zagęszcza? Zagęszczarki murarz nie używał? Wracaj do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.03.2016 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Sam się grunt zagęszcza? Zagęszczarki murarz nie używał? Wracaj do zdrowia Używa, używa, ale mokro bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.03.2016 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Byłam w tygodniowej delegacji i przywiozłam sobie ze stolicy wirusa i awarię samochodu. Cud, że dojechałam do domu. Obecnie czekam na info, czy silnik będzie do wymiany. Natomiast wirus spowodował, że mam tak zwane wolne. Wracaj do zdrówka i uważaj na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.03.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 U córy zagęścili i siadło w cholerę.... do poprawki chudziak :/ Zdrówka życzę ..... a co tam na budowie słychać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.03.2016 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 U córy zagęścili i siadło w cholerę.... do poprawki chudziak :/ Zdrówka życzę ..... a co tam na budowie słychać ?? No własnie zima to ryzykowny czas na takie rzeczy. A niektóre ekipy nie patrzą, byle szybciej. Na budowie był dzisiaj pan z elektrowni w sprawie projektu. Ustalili z mężem, gdzie będzie skrzynka. I tyle. Murarz kazał czekać z chudziakiem na pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.03.2016 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Melduję, że zalane. Za dwa tygodnie lecimy ze ścianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.03.2016 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 19.03.2016 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 Gratuluję! Cóż za piękny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.03.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 No i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 20.03.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Amalfi, w życiu nie widziałam tak równego chudziaka, ekipę masz mistrzowską Kibicuję nieustająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.03.2016 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Amalfi, w życiu nie widziałam tak równego chudziaka, ekipę masz mistrzowską Kibicuję nieustająco W myśl zasady, że dzień chwali się po zachodzie, a chłopa po śmierci, ekipę pochwalę tak naprawdę po zakończeniu budowy. Ale musze przyznać, że do tej pory sprawuje się rewelacyjnie. No i muszę sąsiadowi flaszkę postawić, bo to On mi ich polecił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.03.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 Piękny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.03.2016 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.03.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.03.2016 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Mąż robił dziś rozeznanie w sprawie cegły. Różnice oscylują w okolicach 100 zł (na cały dom). Trzeba było się zorientować, bo budowlańcy mogą nas zaskoczyć w każdej chwili i zacząć murować. Ja byłam w Lublinie. Bardzo źle się jechało. Tak, jakby wszystkie tiry po świętach w trasę wyjechały. Po drodze sobie pooglądałam domy, ze szczególnym uwzględnieniem dachów i elewacji. Byłam pewna straczkowatego dachu i prawie białej elewacji. Ale zobaczyłam prawie sraczkowaty dach z oliwkową elewacją i mi się bardzo spodobało. Będę miała kolejny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.03.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Jeszcze trochę czasu masz..... tak że ten sraczkowaty może wyglądać równie dobrze z innym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 29.03.2016 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Jeszcze trochę czasu masz..... tak że ten sraczkowaty może wyglądać równie dobrze z innym kolorem Pewnie masz rację i ta oliwka mi wypłynie z głowy, bo już ze trzy razy widziałam kolor elewacji, którą chciałabym mieć. Córka mówi, że już nic nie zauważam, tylko dachy i elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.03.2016 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 sraczkowaty jaki to dokładnie? nie mogę sobie tego wyobrazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.03.2016 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 sraczkowaty jaki to dokładnie? nie mogę sobie tego wyobrazić... Taki bardziej brązowy niż czerwony i dość jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts