amalfi 02.04.2016 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 szukaj może jakiś impregnowanych czy cuś. Pewnie takie są. Mnie zależało na takich najbardziej naturalnych, żeby się szybko przybrudziły i na złość nie chcą Może go jeszcze jakoś urobię. Strzelę focha albo co? Może się przerazi i ustąpi, bo nigdy nie strzelałam? Już dziś mu gadałam, że taki ceglany dach plus waniliowa elewacja...... No to widziałam, że się spodobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 03.04.2016 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Ja bym się trzymała pierwszej koncepcji.... jak się dasz przekabacić, będziesz żałować...... mury idą do góry..... zazdroszczę..... świnia jestem nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.04.2016 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 Właśnie się tego obawiam, że mnie będzie to wq.... cały czas. A to nie mebel, że się wymieni po roku. Choróbsko mnie dzisiaj rozłożyło. Kaszlę jak stary gruźlik, a w czwartek mam w delegację jechać. Oby przeszło. Jeszcze przez Młodą dzisiaj prawie osiwiałam, bo przez kilka godzin nie odbierała telefonu. Mieszka sama, też była chora, to wyobraźnia już mi podpowiadała dzwonienie na policję albo po szpitalach (chociaż w szpitalu i tak by mi nie powiedzieli). Ale łaskawie odezwała się i powiedziała, że nie zabrała telefonu ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 03.04.2016 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2016 te telefony komórkowe to jakaś masakra.. aż jutro sprawdzę czy nasza dachówka się pobrudziła.. w końcu chyba już trzecią zimę leży.. a nie błyszcząca i czekoladowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.04.2016 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Choróbsko mnie dzisiaj rozłożyło. Kaszlę jak stary gruźlik, Boszzzz Ciebie też dopadło U mnie dzisiaj tydzień jak kaszlę, a między napadami kaszlu rzężę jak stary diesel (romantyczny opis mojego męża). Widzą, że robota u Was galopująco posuwa się do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 04.04.2016 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Obserwuję i podążam Twoimi śladami ) I też wydaje mi się, że dom będzie mały...ale już się dowiedziałam, że wszyscy tak mają ;P Również kombinuję przy kolorach elewacji, dachu, okien itp. I również mam tak, że byłam zdecydowana na jedną opcję, a teraz zaczynam myśleć nad inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.04.2016 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Boszzzz Ciebie też dopadło U mnie dzisiaj tydzień jak kaszlę, a między napadami kaszlu rzężę jak stary diesel (romantyczny opis mojego męża). Widzą, że robota u Was galopująco posuwa się do przodu Podobno w czerwcu już z dachem będzie. Jak pogoda pozwoli. Poty mnie oblewają, nie wiem jak ja w tę delegację pojadę. Nie da się niestety odłożyć, bo hotel zapłacony. Też mam oddech rzężąco-piszczący. To jakaś epidemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.04.2016 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 te telefony komórkowe to jakaś masakra.. aż jutro sprawdzę czy nasza dachówka się pobrudziła.. w końcu chyba już trzecią zimę leży.. a nie błyszcząca i czekoladowa.. Na Twojej to pewnie nie widać nawet jak się pobrudziła. Z czekoladowej już się wyleczyłam. Zostanę przy ceglastej. Podobno jest usługa w postaci mycia dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.04.2016 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Obserwuję i podążam Twoimi śladami ) I też wydaje mi się, że dom będzie mały...ale już się dowiedziałam, że wszyscy tak mają ;P Również kombinuję przy kolorach elewacji, dachu, okien itp. I również mam tak, że byłam zdecydowana na jedną opcję, a teraz zaczynam myśleć nad inną Z tą wielkością domu, to się załamałam. Ale z drugiej strony w obecnym jedna kondygnacja ma 53 m2 i jakoś się zmieściły te wszystkie pomieszczenia, to może dobrze będzie? Teraz to żałuję jednego. Że posłuchałam męża i zaplanowałam ten mały dodatkowy pokoik. Mogłam zrobić większą sypialnię z garderobą. A nawet jakby trzeba było teściową zabrać, to wtedy oddałabym jej sypialnię, a my moglibyśmy ostatecznie w salonie spać. I też nic by się nie stało. Co do elewacji, to chyba zostanę przy pierwszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.04.2016 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Ścian przybywa. I już mi się wydaje, że pomieszczenia wyglądają jako tako, więc miałyście rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.04.2016 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Oby jutro była pogoda, bo będzie robione ujęcie wody. Do ścian wystarczy z baniaka, ale do stropu już nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 06.04.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Ścian przybywa. I już mi się wydaje, że pomieszczenia wyglądają jako tako, więc miałyście rację. Hihi.... jak tak twierdzisz to musi być prawda ..... bo ja też w strachu, bo ten chudziak jakiś taki mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.04.2016 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Hihi.... jak tak twierdzisz to musi być prawda ..... bo ja też w strachu, bo ten chudziak jakiś taki mały Zobaczymy, jak będzie strop. Jedyne, co pozostało małe, to wiatrołap. A ogólnie, to teraz wychodzi jaki ten nasz projektant bolek. Nawet jak to czyta, to niech czyta. Gdyby nie murarz, to nie wiem, czy ten dom miałby szanse ustać samodzielnie. Dziś się okazało, że w projekcie nie ma planu zbrojenia stropu. I tak cały czas wychodzą jakieś kwiatki. A to garaż zaprojektowany w ziemi, a to za mało nośnych ścian..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 07.04.2016 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Pięknie rośniecie w górę Szczęście w nieszczęściu, że błędy projektanta są tak duże, że nie da się ich przegapić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 07.04.2016 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 ....Szczęście w nieszczęściu, że błędy projektanta są tak duże, że nie da się ich przegapić! małe pocieszenie.... a swoją drogą to ktoś to chyba zatwierdza nie?? ..... i jeden z drugim nie widzi tego ?? .... toż to jakaś masakra jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.04.2016 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 konstruktor zajmuję się takimi sprawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2016 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Z tego wniosek, że wszyscy mieli w doopie. Mam jednak nadzieję, że ekipa murarska poskleja to wszystko i da radę. Podobno budowa ładnie postępuje. Przyłącze wodne zrobione. Nie mam zdjęć, bo choróbsko mi się rozkręciło i leżę jak zwłoki. Może jutro wieczorem mąż mnie zawiezie? Sama nie mogę jechać, bo mam zawroty głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.04.2016 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Ku pamięci. Gotowe żywopłoty. Gdyby się trzeba było na gwałt zasłonić. http://blumkowsky.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 07.04.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 super, tylko trochę drogawe to już lepiej kupić najtansze panele drewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2016 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) super, tylko trochę drogawe to już lepiej kupić najtansze panele drewanie Szczerze mówiąc, to nawet nie patrzyłam na cenę. Rzeczywiście powalająca. W dodatku w euro . Najlepiej to samemu sobie posadzić, ale nie wiem, czy na tej glinie coś urośnie. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts