brasica 08.04.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Witam się, bo czytam codziennie, ale się nie ujawniałam. Przestraszyły mnie te błędy w Twoim projekcie(ja też mam indywidualny, odbieram we wtorek). Dobrze, że masz ekipę, która dobrze wszystko ogarnia. Przyglądałam się Twojej kuchni, widzę,że metrażem to mamy identyczne. Pisałaś, że nie chcesz górnych szafek, ja raczej też(teraz tak mam). Więc myślę, że Twoja kuchnia będzie dla mnie inspiracją(jeżeli ją oczywiście pokażesz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 08.04.2016 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 żeby było ciekawiej ja mam projekt ndywidualny od tego samego projektanta co Beata i u mnie było wszystko jak najlepszym porządku.. no ale nie zminia to faktu ż nie powinny takie babole wychodzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2016 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) żeby było ciekawiej ja mam projekt ndywidualny od tego samego projektanta co Beata i u mnie było wszystko jak najlepszym porządku.. no ale nie zminia to faktu ż nie powinny takie babole wychodzić.. No wiem, że u Ciebie ok. Do tego u Ciebie miał chyba trudniej, bo i płyta i podgrzewanie tej płyty i ogólnie mniej typowy dom. Może miał jakiś gorszy okres w życiu albo wziął za dużo zleceń? Ale miał czas, bo projekt robił przez półtora roku i w sumie miał narysowany i nie musiał wymyslać. Wyglądało to tak, że długo, długo nic, a potem na łapu capu jak się okazało, że chcemy juz zaczynać. Ogólnie bardzo fajni ludzie, ale kurcze zawalił. Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2016 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Witam się, bo czytam codziennie, ale się nie ujawniałam. Przestraszyły mnie te błędy w Twoim projekcie(ja też mam indywidualny, odbieram we wtorek). Dobrze, że masz ekipę, która dobrze wszystko ogarnia. Przyglądałam się Twojej kuchni, widzę,że metrażem to mamy identyczne. Pisałaś, że nie chcesz górnych szafek, ja raczej też(teraz tak mam). Więc myślę, że Twoja kuchnia będzie dla mnie inspiracją(jeżeli ją oczywiście pokażesz). Witaj w moich "progach". W sumie to będą 3 wiszące szafki na ścianie bez okna. A czy mi się coś odmieni, to zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 08.04.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Ja sie też napaliłam w pierwszej chwili na te żywopłoty...ale cena mnie powstrzymała Kurczę, potrzebuję się zasłonić chociaz z jednej strony... Mój Bob Budowniczy też czuwa nad projektem - u mnie wprawdzie była tylko jedna wątpliwa sprawa i zmienił jedną ściankę działową na nośną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2016 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Jutro ma być spotkanie kierownika z szefem ekipy. Nasz będzie reprezentował niestety tylko mąż, bo ja nadal ledwo ciepła. A z żywopłotami to szkoda, że ceny bandyckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 08.04.2016 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Znalazłam jeszcze takie: http://www.stonestudio.szczecin.pl/index.php/produkty/gotowe-zywoploty http://www.flora4you.pl/oferta/tanizywoplotkrakow/Ale w pierwszym cen nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.04.2016 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Odbyło się dziś spotkanie Kierbuda i Budowniczego. Wypadło pozytywnie. Dogadali się. Kierbud był pod wrażeniem schludności budowy i "wykończenia" podmurówki. Z powodu deszczu chłopaki musieli zejść wcześniej z budowy. Podobno zabrakło półtorej godziny, aby skończyć ściany. Ja nadal uziemiona. Zdjęć brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 09.04.2016 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 No to trza jakiegoś porządnego lekarstwa użyć..... z braku fotek to my sie też tu chyba pochorujemy zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.04.2016 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Dziś było spotkanie z Panem od reku. Ustalenia są następujące: 1. Rekuperator będzie umiejscowiony w pomieszczeniu gospodarczym koło garażu. Również ze względu na koszty. Podobno stojący niżej generuje mniej kosztów. 2. Ponieważ rekuperator powinien stać w pomieszczeniu, w którym jest dodatnia temperatura, damy tam rzadkie zwoje podłogówki. Ustawi się na jakieś 10 stopni i będzie. 3. Rury będą zakryte wylewką. Na budowie zaczynają szalować strop. Obiecuję, że jutro będą zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2016 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Jeszcze dachówki ku pamięci. Skłaniam się ku miedzianej, ale nie wiem dokładnie której. http://www.budtrade.pl/tags,index,tag,roben_dachówka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2016 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Mam foty. Pogadałam z szefem Sebastianem i budowa bardzo mi się podoba. Oczywiście dowiedziałam się o kolejnej niedoróbce w projekcie. Zamiast planu stropu nad tarasem, jest plan stropu nad garażem (nad garażem ma być drewniany). Widok na kuchnię Na salon Wyjście z domu.Nie rozdzielone wiatrołap z kotłownią. I rura w samej ścianie. Apartamenta Młodej. Podjazd do garażu. Z lewej drzwi do pomieszczenia gospodarczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2016 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 I ogólne widoczki z zewnątrz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.04.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Pięknie to wygląda, a jaki postęp prac A czy autor projektu wie o tych "niedoróbkach"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2016 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Pięknie to wygląda, a jaki postęp prac A czy autor projektu wie o tych "niedoróbkach"?? Nie wiem, czy wie. Ale chyba zdaje sobie sprawę co wydał. Mam taką nadzieję. Postęp jak dla mnie oszałamiający. Muszę w tym tygodniu dachówkę wybrać, bo trzeba zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.04.2016 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 to będzie strop drewniany? pierwzy raz widzę taką konstrukcje. zostawisz ja odsłonięta? piękne byłyby takie beleczki na widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 12.04.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Rury będą zakryte wylewką. U mnie też tak będzie. Rozmawialiśmy z dwoma wykonawcami i ten pierwszy chciał je prowadzić nad stropem na poddaszu, dlatego nawet się zdziwiłam, kiedy ten drugi (tańszy zresztą) zaproponował taki sposób jak u Ciebie. Ale widać tak będzie ok A domek pięknie urósł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2016 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 to będzie strop drewniany? pierwzy raz widzę taką konstrukcje. zostawisz ja odsłonięta? piękne byłyby takie beleczki na widoku Emilia, tylko nad garażem będzie drewniany, bo nie ma sensu tam lać betonu. Też lubię beleczki, ale to musiałabym zamordować męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2016 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 U mnie też tak będzie. Rozmawialiśmy z dwoma wykonawcami i ten pierwszy chciał je prowadzić nad stropem na poddaszu, dlatego nawet się zdziwiłam, kiedy ten drugi (tańszy zresztą) zaproponował taki sposób jak u Ciebie. Ale widać tak będzie ok A domek pięknie urósł! No rośnie. Jest tak, jak mi ktoś kiedyś powiedział, że najtrudniej zacząć, a potem leci. Zalane rury to dobry patent. Jeszcze do niedawna tak nie robili, ale skoro już mozna, to dobrze jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2016 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Chciałam się pochwalić i wysłałam rodzicom zdjęcie domku. Właśnie otrzymałam telefon i zdrową zjebkę, że wstałam z łóżka i pojechałam na budowę. To normalne, aby w tym wieku dostawać od rodziców reprymendy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts