mamik 12.04.2016 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Chciałam się pochwalić i wysłałam rodzicom zdjęcie domku. Właśnie otrzymałam telefon i zdrową zjebkę, że wstałam z łóżka i pojechałam na budowę. To normalne, aby w tym wieku dostawać od rodziców reprymendy? Normalne, ja tez dostaję, moja mama mówi, że przecież dla niej ZAWSZE będę jej DZIECKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 12.04.2016 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Haha... dobre No wreszcie fotki....pięknie domek rośnie..... ani się obejrzysz a będziesz urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 12.04.2016 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Też uważam, że to normalne, ale ja jestem z pokolenia, które udziela reprymendy. A dom - piękny widok i wydaje się duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2016 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Ja też już z pokolenia, które powinno moralizować, anie słuchać morałów. Dom rzeczywiście wydaje się duży. Jak jeszcze dojdą dodatkowe dachy nad garażem i tarasem, będzie wrażenie jeszcze większego. No i działka mała, więc to potęguje wrażenie wielkiej zabudowy. Teraz ciekawa jestem, czy korytarze w środku nie wyjdą zbyt klaustrofobiczne. Starałam się, aby nie tracić powierzchni na niezagospodarowane przestrzenie, a teraz muszę czekać na ścianki działowe, aby zobaczyć jak to będzie. I tak jestem zadowolona, że nie będzie korytarza kiszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2016 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Prace postępują. Strop zaszalowany. Słupy przy tarasie zaszalowane i zalane betonem z kruszywem. Zrobiony plan dziur w stropie do rekuperacji. I na dowód porcja dzisiejszych zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2016 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.04.2016 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.04.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Pięknie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.04.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Pięknie .... O tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 17.04.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 ale lecicie jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.05.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Coś cicho ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.05.2016 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Coś cicho ...... No cicho .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.05.2016 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Cicho, bo niewiele się dzieje. A i ja nie mam ostatnio czasu dosłownie na nic. Nawet na forum. Jeszcze mi doszło szukanie nowego mieszkania dla Młodej, bo ma zajęcia z okienkami, a poprzednie było za daleko i musiała wałęsać się we czasie tych okienek. Na szczęście znalazłam i po niedzieli jadę na przeprowadzkę. Ponieważ nam się nie śpieszy, ekipa kończy jakąś robotę na innej budowie. Mam zdjęcie z budowania szczytów. Niedługo zaczynają dach. Wybraliśmy dachówkę. Nie jest to może dokładnie to, o co mi chodziło, ale drogą negocjacji i kompromisu decyzja zapadła. Będzie meyer holsen tandem stara czerwień. I mam jeden dylemat zanim zaczną ścianki działowe budować. Chodzi mi o wejście z salonu do kuchni. Miało być tak, jak wejście zielone. Jednak ostatnio byłam u znajomej i ma tak jak wejście czerwone i bardzo mi się podobało. Niby kuchnia widoczna, ale można jakąś zasłonę zainstalować. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 28.05.2016 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Ja tam wolę otwarte przestrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 28.05.2016 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 po co instalować przesłony i oddzielać kuchnię od salonu? nie umiesz gotować i często przypalasz ? to żartem ale taki argument że zapachy itp. jest chyba najczęstszym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.05.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Ja tam wolę otwarte przestrzenie Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.05.2016 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Nie o zapachy chodzi, a o to, że ja mam ciągle chlew w kuchni. Może jak będzie spiżarka, to nie będziemy tak ciągle świnić? Teraz mam kuchnię oddzielnie. Kiedy mam gości, to w sumie szykując kolejne dania, nie ma mnie z nimi. Już na 80 % jestem zdecydowana na otwarcie kuchni. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 28.05.2016 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Ja też zdecydowanie jestem za otwartą kuchnią. Dość mam już (ze starego mieszkania) spędzania czasu, zamiast z gośćmi, to z garnkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.06.2016 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Odnośnie otwartej kuchni, już Pan Szef Ekipy otrzymał instrukcje. Mają być ścianki po półtora metra po bokach i wejście na dwa metry szerokie. Przy tej wersji będzie wprawdzie problem z ustawieniem jakiegoś kuchennego stołu, ale pewnie coś tu wspólnie wymyślimy jak przyjdzie pora. Dzisiejsza, a własciwie wczorajsza porcja zdjęć: Dziura z kotłowni na strych. Projektant o niej zapomniał, dobrze, że my sobie przypomnieliśmy przed szalowaniem. Róg tarasu Widok na taras Dach się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.06.2016 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Rzut okiem na salon Widok z tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts