PusiaKssawery 02.07.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 I też masz tak wszystko wysprzątane, taki porządek na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2016 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 (edytowane) Sypialnia http://zmniejszacz.pl/zdjecie/450/5520711_sypialnia1.JPG Po lewej wejście do kotłowni, na wprost dalej do domu z wiatrołapu.. http://zmniejszacz.pl/zdjecie/450/5520713_wejciadosypialniigocinnego.JPG Wejście do garderobyhttp://zmniejszacz.pl/zdjecie/450/5520719_wejciedogarderoby.JPG Widok na korytarz części nocnejhttp://zmniejszacz.pl/zdjecie/450/5520732_widoknacznocn.JPG Widok z drzwi pokoju gościnnego w stronę części dziennejhttp://zmniejszacz.pl/zdjecie/450/5520739_widokzgocinnego.JPG Edytowane 2 Lipca 2016 przez amalfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2016 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 I widok z wiatrołapu. Samego wiatrołapu nie zrobiłam. Zapomniałam. Po lewej wejście do garderoby, po prawej do pokoju córki, a na wprost kawałek drzwi do gabinetu. Przed kadrem mają być drzwi pomiędzy wiatrołapem, a korytarzem. http://zmniejszacz.pl/zdjecie/450/5520742_widokzwiatroapu.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2016 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 I też masz tak wszystko wysprzątane, taki porządek na budowie. Tak ekipa sprząta. Ciągle jest tak wysprzątane. Aż mi żal, że już kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2016 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Dziękuję Jeszcze drzwi wejściowe i okna i kuniec kasy. Pożyczek już brała nie będę. Jesienią wystawiam dom do sprzedaży, ale muszę go odgruzować, zanim go wystawię. Może z bieżących środków jakieś rury wstawimy, ale to wszystko. No i dachówka oczywiście. Za około dwa tygodnie zaczynają kłaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2016 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Jeszcze garaż: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/450/5520806_gara.JPG Pomieszczenie gospodarcze http://zmniejszacz.pl/zdjecie/450/5520808_pomieszczeniegospodarcze1.JPG http://zmniejszacz.pl/zdjecie/450/5520819_pomieszczeniegospodarcze2.JPG http://zmniejszacz.pl/zdjecie/450/5520829_dachnadpomieszczeniemgospodarczym.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 02.07.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Mam taką samą sytuację syn na studiach i zrobiłam 2 łazienki i kibelek wcisnęłam, jedna łazienka właśnie z dostępem z sypialni ale naszej a druga dostępna z korytarza i obok wc.U Ciebie tak naprawdę zostanie 1 łazienka ogólnodostępna dla gości o to wg mnie mało i jak dziewczyny pisały problem,może pomniejsz jeśli się da troszeczkę tą lazienkę 109 chyba i wydziel kibelek malutki ,albo opcja pomniejszenia któregoś z pokoi i zrobienie kibelka z prysznicem a do głównej łazienki wejscie tylko z Waszej sypialni. A co do sprzedaży domu najlepiej sprzedaje się wiosną jak wszystko kwitnie ludzie stesknieni tarasu, wakacje zmiana szkoły prostsza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2016 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Mam taką samą sytuację syn na studiach i zrobiłam 2 łazienki i kibelek wcisnęłam, jedna łazienka właśnie z dostępem z sypialni ale naszej a druga dostępna z korytarza i obok wc.U Ciebie tak naprawdę zostanie 1 łazienka ogólnodostępna dla gości o to wg mnie mało i jak dziewczyny pisały problem,może pomniejsz jeśli się da troszeczkę tą lazienkę 109 chyba i wydziel kibelek malutki ,albo opcja pomniejszenia któregoś z pokoi i zrobienie kibelka z prysznicem a do głównej łazienki wejscie tylko z Waszej sypialni. A co do sprzedaży domu najlepiej sprzedaje się wiosną jak wszystko kwitnie ludzie stesknieni tarasu, wakacje zmiana szkoły prostsza .... Jak pisałam, nic już się nie da zrobić oprócz wyburzenia kibla. Jedna łazienka jest dostępna z korytarza, druga będzie z pokoju córki. Nie wiem, czy kiedyś obecna sypialnia nie stanie się pokojem gościnnym, gościnny garderobą i prasowalnią, a pokój córki naszą sypialnią. Córki prawie nie ma, więc dostępne będą dwie łazienki. Ludzie w blokach mają jedną i jakoś żyją. Tak sobie myślę, że teraz mam łazienkę i kibelek, a w piwnicy drugą łazienkę. Tej w piwnicy nie używamy wcale. Wystarcza łazienka i kibelek nawet jak są goście w domu. Nie chcę już mieszać. Pozostanę przy decyzji: likwidować kibelek, czy nie. Jeśli chodzi o sprzedaż domu, wiem, że wiosna najlepsza. Ale w sierpniu go "na chwilę" wystawię i zobaczę jakie będzie zainteresowanie. Takie badanie rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2016 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Jeszcze dodam, że ta załamana ściana w pokoju córki będzie dowodem błędu w planowaniu. Ale musze się z tym pogodzić, aby mnie nie wq..ła przez cały czas i nie psuła komfortu mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 02.07.2016 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Jeśli wystarczy jedna łazienka to likwiduj kibelek dla mnie to mało ale ja zawsze marzyłam o osobistej łazience przy sypialni ....... Ja właśnie na próbę wywiesiłam w maju baner nic nie odgruzowywałam i sprzedany......Ustawa o ustroju rolnym mi pomogła ...... Powodzenia w sprzedaży myślę że teraz dobry czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.07.2016 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 Jeśli wystarczy jedna łazienka to likwiduj kibelek dla mnie to mało ale ja zawsze marzyłam o osobistej łazience przy sypialni ....... Ja właśnie na próbę wywiesiłam w maju baner nic nie odgruzowywałam i sprzedany......Ustawa o ustroju rolnym mi pomogła ...... Powodzenia w sprzedaży myślę że teraz dobry czas . Łazienki będą dwie. Nasza, ale z wejściem z korytarza i u córki, z której też można skorzystać, bo córki prawie wcale nie ma w domu. Pewnie, że kibelek pewnie by się przydał choćby do wylania starej zupy. Ale jak pisałam, musze wybrać. Odgruzowanie polega na zamówieniu kontenera i wywaleniu zgromadzonych w piwnicy "skarbów" i przydasi. Myślę, że w lipcu się uwiniemy. W razie czego mamy możliwość zamieszkania w mieszkaniu służbowym. Ale nie ma ciśnienia na szybką sprzedaż. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.07.2016 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 W calej rozciągłości zgadzam się z Bajero i Imoral, wydzieliłabym wc dla gości z Waszej łazienki, z tego co na szybko patrzę byloby to możliwe, zachowanie łazienki jako miejsca jednak dość prywatnego jest dla mnie ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.07.2016 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 jeżeli kibelek ma służyć do wylania zupy, to lepiej zainwestuj w młynek do zlewu. Całe 300 zł kosztuję, cudowna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 02.07.2016 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 jeżeli kibelek ma służyć do wylania zupy, to lepiej zainwestuj w młynek do zlewu. Całe 300 zł kosztuję, cudowna rzecz Młynek świetny jest miałam a teraz z powodu szamba nie mam żałuję bardzo. Ja musiałam odgruzować strych i stryszek nad garażem masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 02.07.2016 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2016 dlaczego przy szambie nie możesz?, u mnie tak jest właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 03.07.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 dlaczego przy szambie nie możesz?, u mnie tak jest właśnie Bo i tak zużywamy dużo wody, do tej pory przy kanalizie to około 13 kubików mcznie było plus zawartość mlynka każdy ogryzek i skórka z rybki .... Boję się że będzie za gęsto ..... Dla mnie młynek to duży pożeracz wody użytkowany intensywnie mieliłam skórki z arbuza wszystko kompostownik w planie a mlynek jak pociągną kanalizę kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.07.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 no tak młynek dużo wody żre, ja w nim spłukuje tylko szarą wodą, no i kompostownik mam, do młynka idzie niewiele, dlatego kupiłam najtańszy - tylko do resztek z zupy - tego co lądowałoby w kiblu kanaliza u mnie ma być za 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 31.07.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Domek piękny, zupełnie w moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.08.2016 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Domek piękny, zupełnie w moim stylu Bardzo dziękuję i witam w moich "progach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.08.2016 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Taki fason okien mi się podoba. Muszę jakąś wizualizację zrobić, czy będą pasowały. Chyba do mycia bardziej kłopotliwe. Nie wiem, ale jak widzę gdzieś w domach takie okna, to mi się tak "przytulnie" kojarzą. Źródło: strona alter dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts