Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Indywidualna parterówka (może się uda)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czuje kanał, to się załatwia ;)

Ale czuje ten kanał co jakiś czas? Koło bidetu ma kuwetę i tam robi. A co jakiś czas narżnie do bidetu. Nie mogę skojarzyć jakiegoś wspólnego elementu łączącego te incydenty :D

W sumie to dobrze, że do bidetu, a ie do łóżka.

A żwirek ma cały czas taki sam??

Tak. Już raz miałam problem ze żwirkiem, bo mąż kupil inny i było kupkanie po całym domu :D Ale wyczytałam o tym żwirku i się skończyło. Ogólnie załatwia się ładnie do kuwety,ale od czasu do czasu do bidetu. I nie wiem od czego to zależy. Kuwete ma sprzątaną na bieżąco, więc ta przyczyna też odpada. Tak jakoś sobie ubździł.

Koty to krejzole, ciężko za nimi nadążyć :)

Zwykle qupa poza kuwetą to manifestacja niezadowolenia z czegoś tam tylko kotu wiadomego.

Nasz Cholera też uwielbia bidet, od maleńkiego kociaka, uwielbia tam spać.

Tak własnie myślę, że może ogólnie z tego, że my z bidetu śmiemy korzystać? Bo to też był ulubiony sprzęt do leżenia, a może nasze korzystanie go denerwuje?

• 3 weeks później...
Obejrzałam sobie Twoje okna, żeby troszeczkę nadrobić DB - bardzo ładne :)

I o kocie doczytałam - Artur napisał, że koty liżą masło - i bardzo dobrze bo to najlepszy odkłaczacz :lol2:

Dziękuję, okna mi się też podobają.

Kot śpi ostatnio w umywalce. ;)

20170211_010420.jpg

A ja mam nerwy. W sprawie elektryków i mojego męża, który kolejny raz się popisał. Ale opisze jak się uspokoję, bo udaru dostanę.

Mąż dał klucze elektrykom i zrobili wszystko. Bez naszej wiedzy. Dał klucze i czekał, że zameldują, kiedy zaczną. A oni nie zameldowali i zrobili. :eek: I jest po ptokach. Jutro będą poprawiać, bo skrzynkę wykonali w garderobie. Tam, gdzie miały być wieszaki, więc muszą przenosić.

Ale dziś miałam inne zajęcie. Mój tato miał rozległy zawał i leży na kardiologii. Nie zgadza się na bajpasy. W sumie nie dziwię mu się. Też bym się bała. I kable zeszły na dalszy plan. Nie może być normalnie.