amalfi 01.02.2017 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Dokociłaś się Tak, osobisty, niepowtarzalny antydepresant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 03.02.2017 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Tak, osobisty, niepowtarzalny antydepresant Się zgadzam w zupełności i w całkowitości z każdym słowem Człowiek nawet się nie podejrzewa o to, jak potrafi zwariować dla takiego futrzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.02.2017 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 A jeszcze, gdy ma więcej, niż jednego... to można nawet zwariować przez futrzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.02.2017 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Właśnie córka mi smsowo doniosła, że nasrał do bidetu. Nie wiem o co chodzi, że czasem tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.02.2017 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Czuje kanał, to się załatwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 03.02.2017 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Czuje kanał, to się załatwia Ale czuje ten kanał co jakiś czas? Koło bidetu ma kuwetę i tam robi. A co jakiś czas narżnie do bidetu. Nie mogę skojarzyć jakiegoś wspólnego elementu łączącego te incydenty W sumie to dobrze, że do bidetu, a ie do łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 A żwirek ma cały czas taki sam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.02.2017 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 A żwirek ma cały czas taki sam?? Tak. Już raz miałam problem ze żwirkiem, bo mąż kupil inny i było kupkanie po całym domu Ale wyczytałam o tym żwirku i się skończyło. Ogólnie załatwia się ładnie do kuwety,ale od czasu do czasu do bidetu. I nie wiem od czego to zależy. Kuwete ma sprzątaną na bieżąco, więc ta przyczyna też odpada. Tak jakoś sobie ubździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Koty to krejzole, ciężko za nimi nadążyć Zwykle qupa poza kuwetą to manifestacja niezadowolenia z czegoś tam tylko kotu wiadomego. Nasz Cholera też uwielbia bidet, od maleńkiego kociaka, uwielbia tam spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.02.2017 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Koty to krejzole, ciężko za nimi nadążyć Zwykle qupa poza kuwetą to manifestacja niezadowolenia z czegoś tam tylko kotu wiadomego. Nasz Cholera też uwielbia bidet, od maleńkiego kociaka, uwielbia tam spać. Tak własnie myślę, że może ogólnie z tego, że my z bidetu śmiemy korzystać? Bo to też był ulubiony sprzęt do leżenia, a może nasze korzystanie go denerwuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Tak własnie myślę, że może ogólnie z tego, że my z bidetu śmiemy korzystać? Bo to też był ulubiony sprzęt do leżenia, a może nasze korzystanie go denerwuje? No przecież!!! Używacie JEGO bidet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.02.2017 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 No przecież!!! Używacie JEGO bidet Trzeba się wynieść z myciem do pralni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 06.02.2017 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Obejrzałam sobie Twoje okna, żeby troszeczkę nadrobić DB - bardzo ładne I o kocie doczytałam - Artur napisał, że koty liżą masło - i bardzo dobrze bo to najlepszy odkłaczacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 21.02.2017 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Obejrzałam sobie Twoje okna, żeby troszeczkę nadrobić DB - bardzo ładne I o kocie doczytałam - Artur napisał, że koty liżą masło - i bardzo dobrze bo to najlepszy odkłaczacz Dziękuję, okna mi się też podobają. Kot śpi ostatnio w umywalce. A ja mam nerwy. W sprawie elektryków i mojego męża, który kolejny raz się popisał. Ale opisze jak się uspokoję, bo udaru dostanę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.02.2017 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 [ATTACH=CONFIG]382062[/ATTACH] Boszzzz jaki cudny Dawaj co z elektrykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.02.2017 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Kociak rewelacyjną ma miejscówkę A jaki zadowolony Co tam mężuś nawywijał? Mój też się z elektrykami widział w tym tygodniu ale wszystko załatwił po mojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 22.02.2017 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dawaj co z elektrykami Jak znam życie to ustąpił i nie będzie po myśli amalfi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.02.2017 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Mąż dał klucze elektrykom i zrobili wszystko. Bez naszej wiedzy. Dał klucze i czekał, że zameldują, kiedy zaczną. A oni nie zameldowali i zrobili. I jest po ptokach. Jutro będą poprawiać, bo skrzynkę wykonali w garderobie. Tam, gdzie miały być wieszaki, więc muszą przenosić. Ale dziś miałam inne zajęcie. Mój tato miał rozległy zawał i leży na kardiologii. Nie zgadza się na bajpasy. W sumie nie dziwię mu się. Też bym się bała. I kable zeszły na dalszy plan. Nie może być normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.02.2017 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Jeszcze w temacie elektryków, to najpierw wycenili na 36 tys. (!!!!!!). Potem stwierdzili, że zrobią za 11 tys. Mieści Wam się w głowie takie cuś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.02.2017 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Mieści Wam się w głowie takie cuś???? No właśnie ni cholery... szczególnie, że zrobili po swojemu. Wychodzi na to, że nawymyślałaś za 25 tysi ?? Wooooow !! A dla Taty zdrówka !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts