brasica 14.03.2017 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Mam pytanie. Ma ktoś białe listwy przysufitowe? Ja mam w starym domu i w nowym też zakładam. Moje są z MDFu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.03.2017 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Bardzo mi się podobają. Takie konkretne wykończenie sufitu. Oczywiście mój mąż jest na nie. Boże, czego on się zajmuje takimi rzeczami. Znowu muszę się kłócić o głupie listwy. Na szczęście to jeszcze pieśń przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.03.2017 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 No już prawie przekonany do listew. Podobno nie wiedział o jakie chodzi. A poza tym przypomniałam o umowie, że wykończenie to moja działka. A to kocio w roli kibica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 14.03.2017 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 a ogląda tylko piłkę nożną, czy zapalony kibic każdej dyscypliny sportowej? Moja Greta 17 lat temu oglądała wyścigi samochodowe, przed tv wyglądała jak te koty ze śmiesznych filmików... oj, mi się marzy już remont naszego małego mieszkanka... i listwy sufitowe i inne jeszcze widzimisię, ale nie naciskam mężatego, bo jak się wszystko ładnie poukłada to w tym roku startujemy z budową, to wtedy będzie szaleństwo twórcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.03.2017 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 a ogląda tylko piłkę nożną, czy zapalony kibic każdej dyscypliny sportowej? Moja Greta 17 lat temu oglądała wyścigi samochodowe, przed tv wyglądała jak te koty ze śmiesznych filmików... oj, mi się marzy już remont naszego małego mieszkanka... i listwy sufitowe i inne jeszcze widzimisię, ale nie naciskam mężatego, bo jak się wszystko ładnie poukłada to w tym roku startujemy z budową, to wtedy będzie szaleństwo twórcze Zainteresował się ogólnie telewizją, ale piłka mu szczególnie odpowiada, bo chce łapać te małe latające ludziki i samą piłkę Na laptopie też ciągle leży i obserwuje. Muszę go gonić, bo zbyt zdrowe takie gapienie się w ekran to chyba nie jest. Mąż nigdy nie interesował się wystrojem, kolorami, meblami, płytkami. Na starość mu coś odbiło i jest to nie do wytrzymania. Ale nic to. Dam radę. Byle zdrowia i kasy starczyło. Boratom, jak planujesz budowę, odpuść remonty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 14.03.2017 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Organizuje sobie chłopak rozrywki, co by mu się nie nudziło Z tym planowaniem budowy i odpuszczaniem remontu to ja się od 12 lat bujam, zawsze coś wyskoczy i du*a blada - z budowania nici... jakieś tam kosmetyczne chlapanie ścian było, ale zaczyna mnie wdiablać takie życie na "prowizorce"... to co mi pasowało i na co mnie było stać 17 lat temu już mi nie wystarcza... chciała bym wygodną kuchnię taką z większą ilością miejsca do przechowywania... funkcjonalną... jakiś wypasiony wypoczynek do pokoju by się przydał - na tym starym mnie sprężyny w moje delikatne podwozie uwierają ale jakoś dam radę... to chyba jedyne noworoczne postanowienie jakiego udaje mi się dotrzymać - wytrzymaj jeszcze ten rok, a potem podaj cegłę... podaj cegłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.03.2017 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Kociasty lubi oglądać tv Pokazywałaś mu inne koty? Ciekawa jestem jego reakcji Mój mąż też nigdy się nie interesował wystrojem ani kolorami, wykończenie domu to miała być moja działka, a teraz wszystko komentuje i dopytuje się po 100 razy Jak to dziwnie im się odmienia "w trakcie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.03.2017 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Pokazywałam jakieś miauczące kociaki i był zaniepokojony. Kto wie, co one tam w kocim języku nadają? Mój mąż wtrynia się we wszystko, nie tylko w urządzenie domu. I pomyśleć, że kiedyś narzekałam na jego olewczy stosunek do wielu spraw. Ciekawe co to za krzesła? Bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.03.2017 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Mój mąż wtrynia się we wszystko, nie tylko w urządzenie domu. I pomyśleć, że kiedyś narzekałam na jego olewczy stosunek do wielu spraw. No właśnie.... dokładnie pamiętam, że tak było i nie strasz..... bo mój też już się starzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.03.2017 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Fakt, nie wiadomo, co gorsze Krzesła bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.03.2017 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Zainteresował się ogólnie telewizją, ale piłka mu szczególnie odpowiada, bo chce łapać te małe latające ludziki i samą piłkę Na laptopie też ciągle leży i obserwuje. Nasz kremowy persiak uwielbia na kompie gry komputerowe męża - czołgi głownie A w TV czterech pancernych, Janosika i całość kanału BBC Earth. Pozostałe koty w ogóle nie zwracają uwagi na TV czy komputer. Natomiast Cholera na kompletnego pierdolca na punkcie "zajączków" z odbicia słonecznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.03.2017 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Nasz kremowy persiak uwielbia na kompie gry komputerowe męża - czołgi głownie A w TV czterech pancernych, Janosika i całość kanału BBC Earth. Pozostałe koty w ogóle nie zwracają uwagi na TV czy komputer. Natomiast Cholera na kompletnego pierdolca na punkcie "zajączków" z odbicia słonecznego Karolek wczoraj normalnie leżał na kanapie i oglądał telewizję. Upodabnia się do swojego pana, który początkowo był przeciwny, aby Karolka zostawić, a teraz widzę, że coraz bardziej go lubi. W końcu ma z kim mecze oglądać. Jeśli o pierdolcu mowa, to mój kocio ma go między innymi na punkcie sznurówek, które wlecze po całym domu. A z jedną to nawet śpi jak z maskotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.03.2017 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Karolek :D:D bosko :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.03.2017 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Karolek :D:D bosko :D:D "Zapisany jest" jako Carlos, ale na razie zbyt mało poważnie wygląda, dlatego wszyscy mówią Karolek Znajoma opowiadała sytuację u weta. W poczekalni siedziały trzy koty z właścicielką. Wyszedł wet i mówi (o tych kotach): zapraszam Józefa, Jan czeka na wynik, a Wojciecha załatwimy na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 17.03.2017 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Znajoma opowiadała sytuację u weta. W poczekalni siedziały trzy koty z właścicielką. Wyszedł wet i mówi (o tych kotach): zapraszam Józefa, Jan czeka na wynik, a Wojciecha załatwimy na końcu. O matko :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.03.2017 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Krzesełko podobne do tych powyżej (przy okazji fajna stronka) ku pamiecihttps://mirat.eu/krzeslo-fn-sc,id8227.html?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brasica 17.03.2017 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Krzesełko podobne do tych powyżej (przy okazji fajna stronka) ku pamieci https://mirat.eu/krzeslo-fn-sc,id8227.html?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel Amalfi , widzę,że oglądasz krzesełka, a jaki stół do nich planujesz? Ja właśnie też przewracam strony z krzesłami; te Twoje też mi się podobają, ale ja chcę zachować stół ze starego domu i do niego dopasować nowe krzesła. No i powiem - łatwo nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.03.2017 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 Amalfi , widzę,że oglądasz krzesełka, a jaki stół do nich planujesz? Ja właśnie też przewracam strony z krzesłami; te Twoje też mi się podobają, ale ja chcę zachować stół ze starego domu i do niego dopasować nowe krzesła. No i powiem - łatwo nie jest. Masz rację, że nie jest łatwo. Nie chcę tradycyjnego kompletu, bo jakoś mi się przestały podobać. W domu mam gruby stół dębowy, ciemny. Kiedyś myslałam, że zabiorę go wszędzie. Złamała mu się jednak noga, którą da się niby naprawić, ale w międzyczasie pomyslałam, że wole coś lżejszego. I jaśniejszego. Na tę chwilę podoba mi się coś takiego (z tej samej stronki) ' https://mirat.eu/stol-bjorn,id26673.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.03.2017 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2017 No właśnie.... dokładnie pamiętam, że tak było i nie strasz..... bo mój też już się starzeje Oj, andropauza to nie są żarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 18.03.2017 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2017 Na tę chwilę podoba mi się coś takiego (z tej samej stronki) ' https://mirat.eu/stol-bjorn,id26673.html No ja już sama nie wiem co sie z nami dzieje..... toż ja całe życie myślałam, że tradycyjne meble dębowe, jakis eklektyzm.... a idź Ten stół jest boski i też mi się taki marzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts