Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Indywidualna parterówka (może się uda)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D a ogląda tylko piłkę nożną, czy zapalony kibic każdej dyscypliny sportowej?

Moja Greta 17 lat temu oglądała wyścigi samochodowe, przed tv wyglądała jak te koty ze śmiesznych filmików...

oj, mi się marzy już remont naszego małego mieszkanka... i listwy sufitowe i inne jeszcze widzimisię, ale nie naciskam mężatego, bo jak się wszystko ładnie poukłada to w tym roku startujemy z budową, to wtedy będzie szaleństwo twórcze :yes:

:D a ogląda tylko piłkę nożną, czy zapalony kibic każdej dyscypliny sportowej?

Moja Greta 17 lat temu oglądała wyścigi samochodowe, przed tv wyglądała jak te koty ze śmiesznych filmików...

oj, mi się marzy już remont naszego małego mieszkanka... i listwy sufitowe i inne jeszcze widzimisię, ale nie naciskam mężatego, bo jak się wszystko ładnie poukłada to w tym roku startujemy z budową, to wtedy będzie szaleństwo twórcze :yes:

Zainteresował się ogólnie telewizją, ale piłka mu szczególnie odpowiada, bo chce łapać te małe latające ludziki i samą piłkę :D Na laptopie też ciągle leży i obserwuje. Muszę go gonić, bo zbyt zdrowe takie gapienie się w ekran to chyba nie jest. :D

Mąż nigdy nie interesował się wystrojem, kolorami, meblami, płytkami. Na starość mu coś odbiło i jest to nie do wytrzymania. Ale nic to. Dam radę. Byle zdrowia i kasy starczyło. ;)

Boratom, jak planujesz budowę, odpuść remonty.

Organizuje sobie chłopak rozrywki, co by mu się nie nudziło :D

Z tym planowaniem budowy i odpuszczaniem remontu to ja się od 12 lat bujam, zawsze coś wyskoczy i du*a blada - z budowania nici... jakieś tam kosmetyczne chlapanie ścian było, ale zaczyna mnie wdiablać takie życie na "prowizorce"... to co mi pasowało i na co mnie było stać 17 lat temu już mi nie wystarcza... chciała bym wygodną kuchnię taką z większą ilością miejsca do przechowywania... funkcjonalną... jakiś wypasiony wypoczynek do pokoju by się przydał - na tym starym mnie sprężyny w moje delikatne podwozie uwierają :)

ale jakoś dam radę... to chyba jedyne noworoczne postanowienie jakiego udaje mi się dotrzymać - wytrzymaj jeszcze ten rok, a potem podaj cegłę... podaj cegłę :D

Kociasty lubi oglądać tv :D Pokazywałaś mu inne koty? Ciekawa jestem jego reakcji :)

Mój mąż też nigdy się nie interesował wystrojem ani kolorami, wykończenie domu to miała być moja działka, a teraz wszystko komentuje i dopytuje się po 100 razy ;) Jak to dziwnie im się odmienia "w trakcie" ;)

Pokazywałam jakieś miauczące kociaki i był zaniepokojony. Kto wie, co one tam w kocim języku nadają?

Mój mąż wtrynia się we wszystko, nie tylko w urządzenie domu. I pomyśleć, że kiedyś narzekałam na jego olewczy stosunek do wielu spraw. Ciekawe co to za krzesła? Bardzo mi się podobają.

krzesła.jpg

Zainteresował się ogólnie telewizją, ale piłka mu szczególnie odpowiada, bo chce łapać te małe latające ludziki i samą piłkę :D Na laptopie też ciągle leży i obserwuje.

Nasz kremowy persiak uwielbia na kompie gry komputerowe męża - czołgi głownie :rolleyes:

A w TV czterech pancernych, Janosika i całość kanału BBC Earth.

Pozostałe koty w ogóle nie zwracają uwagi na TV czy komputer.

Natomiast Cholera na kompletnego pierdolca na punkcie "zajączków" z odbicia słonecznego :)

Nasz kremowy persiak uwielbia na kompie gry komputerowe męża - czołgi głownie :rolleyes:

A w TV czterech pancernych, Janosika i całość kanału BBC Earth.

Pozostałe koty w ogóle nie zwracają uwagi na TV czy komputer.

Natomiast Cholera na kompletnego pierdolca na punkcie "zajączków" z odbicia słonecznego :)

:D

Karolek wczoraj normalnie leżał na kanapie i oglądał telewizję. Upodabnia się do swojego pana, który początkowo był przeciwny, aby Karolka zostawić, a teraz widzę, że coraz bardziej go lubi. W końcu ma z kim mecze oglądać. :D

Jeśli o pierdolcu mowa, to mój kocio ma go między innymi na punkcie sznurówek, które wlecze po całym domu. A z jedną to nawet śpi jak z maskotką. :rolleyes:

Karolek :D:D:D bosko :D:D:D

:D "Zapisany jest" jako Carlos, ale na razie zbyt mało poważnie wygląda, dlatego wszyscy mówią Karolek :D

Znajoma opowiadała sytuację u weta. W poczekalni siedziały trzy koty z właścicielką. Wyszedł wet i mówi (o tych kotach): zapraszam Józefa, Jan czeka na wynik, a Wojciecha załatwimy na końcu. :rotfl:

Krzesełko podobne do tych powyżej (przy okazji fajna stronka) ku pamieci

https://mirat.eu/krzeslo-fn-sc,id8227.html?utm_source=criteo&utm_medium=retargeting&utm_campaign=lowerfunnel

Amalfi , widzę,że oglądasz krzesełka, a jaki stół do nich planujesz? Ja właśnie też przewracam strony z krzesłami; te Twoje też mi się podobają, ale ja chcę zachować stół ze starego domu i do niego dopasować nowe krzesła. No i powiem - łatwo nie jest.

Amalfi , widzę,że oglądasz krzesełka, a jaki stół do nich planujesz? Ja właśnie też przewracam strony z krzesłami; te Twoje też mi się podobają, ale ja chcę zachować stół ze starego domu i do niego dopasować nowe krzesła. No i powiem - łatwo nie jest.

Masz rację, że nie jest łatwo. Nie chcę tradycyjnego kompletu, bo jakoś mi się przestały podobać. W domu mam gruby stół dębowy, ciemny. Kiedyś myslałam, że zabiorę go wszędzie. Złamała mu się jednak noga, którą da się niby naprawić, ale w międzyczasie pomyslałam, że wole coś lżejszego. I jaśniejszego.

Na tę chwilę podoba mi się coś takiego (z tej samej stronki) '

https://mirat.eu/stol-bjorn,id26673.html