mrnorris 16.05.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Cześć! Mam do Was ogromną prośbę. Zakładam biuro projektowe i poszukuję osób które niedawno budowały, budują lub zamierzają budować dom. Przygotowałem krótką, łatwą oraz przyjemną ankietę, której wypełnienie nie zajmie dłużej przeczytanie tego posta:) Jak część z Was wie, nie ma sensu otwierać biura, szczególnie w czasach z taką konkurencją, bez wiedzy o oczekiwaniach klientach. Część z nich poznałem, część jeszcze nie. Dlatego przygotowałem ankietę...Bez niej i Waszej pomocy- ani rusz!!! Wrzucam dwie ankiety, jedna dla osób które budowały lub budują a drugą dla osób które zamierzają wybudować dom. Ankieta dla osób które wybudowały/budują dom:http://www.survio.com/survey/d/G9U8Y3O3Q9T4W2K8D Ankieta dla osób które chcą wybudować dom:http://www.survio.com/survey/d/Y2Y2H0V8X1Q3R5S4D Z góry dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil2k3 16.05.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Akurat miałem chwilę w pracy to wypełniłem i dodam, że ciekawy pomysł z tym aby mieć wgląd online do postępów projektanta zwykły dysk google a można mieć rękę na pulsie jeśli ktoś lubi kontrolować swoją inwestycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gladiator01 10.06.2015 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 (edytowane) Poszło. niewierny mąż Edytowane 19 Listopada 2015 przez gladiator01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GoLopos002 02.07.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Poszło, pomysł z wglądem do projektu i możliwością dodawania komentarzy świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 02.07.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 wypełniona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TuTomko 08.07.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ten pomysł z możliwością wprowadzenia poprawek świetny, też mi się podoba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts