Pacific 17.05.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 WitamBuduję garaż o powierzchni 60 metrów, mam już ściany fundamentowe i będe chciał zrobić płytę betonową i mam kilka pytań:1. Czy po wylaniu płyty jeśli wypożyczę z wypożyczalni zacieraczkę do zacierania betonu i kupię utwardzacz do betonu to czy będę umiał sam zatrzeć beton taką maszyną ? 2. Czy jeśli nie dam rady zatrzeć betonu zacieraczką maszynową to czy przy zacieraniu ręcznym mogę sypać na beton tzw utwardzacz na posadzki ? Znam się trochę na budowlance jednak nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na te pytania. dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 17.05.2015 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 czy będę umiał sam zatrzeć beton taką maszyną ? Znam się trochę na budowlance jednak nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na te pytania. dziękuje za odpowiedzi A wpisałeś dobrze swoje dane w Gogolu? Może na fejsie będzie pisało czy umiesz to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pacific 17.05.2015 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Co to w ogóle za odpowiedź... pytam poważnie czy taką maszyną wystarczy po prostu "jeździć" po betonie i sypać utwardzacz czy wymaga to precyzyjności i dużego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 26.05.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Według mnie (z tego co widziałem wylewkarzy przy pracy) wymaga to precyzyjności i dużego doświadczenia. 60 m to dość dużo. Ja bym wziął ekipę od wylewek maszynowych - zrobią to szybko i równiutko.Ale nikt z nas nie zna twoich umiejętności więc może dasz radę samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts