Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć panele z płytkami? Salon/kuchnia/przedpokój

hustawka

Recommended Posts

Będę bardzo wdzięczna za porady, w jaki sposób zrobić łączenie płytek z panelami. Na zdjęciu zamieszczam rzut z góry salonu z aneksem. Do salonu wchodzi się z przedpokoju który jest połączony z wiatrołapem i we wstępnym zamyśle płytki w wiatrołapie/przedpokoju i kuchni miały być identyczne, natomiast na reszcie salonu mają znaleźć się panele. Płytki podobają nam się drewnopodobne. Czy taki podział jak proponowany na rzucie (czerwona linia) będzie dobrze wyglądał? Musimy się dość szybko zdecydować, ponieważ deweloper prosi o wyznaczenie granicy ogrzewania podłogowego. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. co z podloga.jpg

Witam, też prosiłabym o pomoc w wyznaczeniu linii między gresem a panelami. Docelowo chciałabym żeby panele były tam gdzie salon. Reszta może być wszędzie gres lub ewentualnie jeszcze jadalnia w panelach. Problematyczne jest dla mnie, że mam podciąg nad stołem (zaznaczyłam na czerwono) i przez to nie wiem zupełnie gdzie wyznaczyć granicę żeby odpowiednio to wyglądało. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

http://images70.fotosik.pl/906/7e2529511aa3a7e7med.jpg

pod11.jpg

Edytowane przez Afera86

• 4 weeks później...
  • 4 weeks później...

witam

Szukam inspiracji podłogowej ;) a mianowicie zamierzamy z mężem na parterze połączyć płytki i panele.

Czy ktoś z was u siebie ma jakieś ciekawe rozwiązania przejść np. pomiedzy salonem a korytarzem.

Proszę o wklejanie zdjęć i opisem materiałów