Nazaria 17.05.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Witam, stanęłam przed wyborem materiału na podłogi do salonu i jadalni. Na całym parterze jest zaplanowane ogrzewanie podłogowe, więc do wyboru pozostaje mi gres lub panele. Szczerze mówiąc nie jestem przekonana czy chciałabym w salonie kłaść płytki, które są dość "zimne" w dotyku podczas okresów nie grzewczych i sprawiają wrażanie mniej przytulnego wnętrza w przeciwieństwie do drewna (które odpada ze względu na ogrzewanie podłogowe). Kilka dni temu natknęłam się na płytki/panele winylowe : http://www.podloga24.pl/panele-winylowe-step-fashion-5-5-podloga-winylowa-click-jablon.htmlfirmy Midas. Widzę, że jest to dość nowy produkt. Czy ktoś z Was spotkał się z takim rozwiązaniem? Czy ktoś z Was ma to u siebie w domu? pozdrawiam i czekam na Wasze odpowiedzi i sugestie:)Nazaria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts