kot dzinx 17.05.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Witam Jestem tu po raz pierwszy i byc moze gdzie juz byl poruszany podobny temat ale chcialbym zasiegnac wiedzy jak wykonac takie cos na scianehttp://images70.fotosik.pl/896/209152c5f73ee30dm.jpgKupuje mieszkanie i chce takie cos sobie zrobic w salonie ale nie wiem nawet jak sie do tego zabrac. Pozdrawiam i licze na pomoc bo byc moze ktos juz cos podobnego robil i wie gdzie co i jak uzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 17.05.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Na moje to scianka KG a pod nią jakies lampy, zapytaj gipsiarzy, oni wiedzą co i jak.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot dzinx 17.05.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Co masz na mysli aby zapytac gipsiarzy gdzie mam to zrobic ? w jakims ich dziale czy co ;P A jeszcze jedno co to jest scianka KG ? Jestem totalnym amatorem w szeroko pojętym budownictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 17.05.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Czysto teoretycznie to w dobrym dziale piszesz a gipsiarze zasiedli w ścianach zewnętrznych, nie wiadomo dlaczego. Karton-Gips lub GK taka ładna prosta płyta do kupienia w każdym markecie budowlanym i nie tylko, na pewno widziałeś Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 17.05.2015 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Kontrukcja gk + paski ledowe mocowane od tyłu. Na yt jest tego mnóstwo. https://www.youtube.com/results?search_query=sciany+led Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GoLopos002 18.05.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 GK i paski ledy, łatwe do wykonania. mam tak zrobiony sufit;) bardzo fajnie to wygląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts