Quasch 17.05.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 (edytowane) --- Edytowane 12 Lipca 2015 przez Quasch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pikol12 21.05.2015 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Jeżeli się ma znajomości to po każdej szkole znajdzie się pracę. Trzeba mieć dobre plecy. Taka jest prawda. Papierek w dzisiejszych czasach najmniej się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 21.05.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Znajomości albo dobra gadane i znajomość własnych umiejętności. Ja zaczęłam pracować mając 15-16 lat, Ale inna branża. Żaden klient nie wiedział ile mam lat, wszystkie kontakty przez email. Ale gdy ktoś się dowiedział to nie chciał płacić tak młodej osobie niezależnie jak bardzo wcześniej był zadowolony z mojej pracy. Ale to były strony internetowe a ja w ich przypadku miałam dużo praktyki. Wszystko zależy od tego ile Ty jej masz i jak umiesz to udowodnić bo ludzie będą powierzyć Ci swoje domy i muszą Ci zaufać a ciężko zaufać młodej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts