Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Witam ponownie,

Okna już zamówiłem, nie ukrywam, że szukałem jak najtańszej opcji, ale też nie chciałem badziewia. Dzisiaj zacząłem jeździć i pytać o oferty. Pytałem u lokalnego producenta w Partnerze, .............. Zamówiłem bez montażu, sam go wykonam, z montażem bywa różnie a co zrobię sam to wiem co mam. Z poszerzeniami wyniosło mnie 2450zł.

Jak sądzicie, czy dobrze zrobiłem kupując balkony KBE?

Zachowam sobie ten wątek, jest wielce pouczający i doskonale obrazuje wielu inwestorów - nic nie wiedzą o oknach, dadzą sobie wmówić wszystko byle tylko cena była odpowiednia i jeszcze uważają, że zamontowanie okna to to samo co wbicie gwoździa pod święty obrazek i jeszcze na forum szukają potwierdzenia swoich jakże trafnych decyzji.

GRATULUJĘ

Pozdrawiam

Dziękuję, pomijając fakt, że te balkony na profilach Brugmann, iglo 5, aluplasty i pozostałe to taki sam szmelc, jak te na KBE, tylko jak widać kilkaset zł droższe.

Badziewie też ma swoją cenę a nie każdy jest w stanie wyłożyć na nie więcej niż jest faktycznie warte. Tyle.

Dziękuję, pomijając fakt, że te balkony na profilach Brugmann, iglo 5, aluplasty i pozostałe to taki sam szmelc, jak te na KBE, tylko jak widać kilkaset zł droższe.

Badziewie też ma swoją cenę a nie każdy jest w stanie wyłożyć na nie więcej niż jest faktycznie warte. Tyle.

Profil to tylko JEDEN z kilkudziesięciu elementów okna. I nie jest on najważniejszy.

Tak samo cena nie bierze sie tylko z profila.

I nie każde tanie okno jest badziewiem, tak samo jak nie każde drogie okno jest bardzo dobre.