Miszcz Jaszczonb 19.05.2015 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Dobra, s.ał to pies, co oberwę to moje, przyjdzie to zamontuję i ocenię to badziewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 19.05.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Witam Witam ponownie, Okna już zamówiłem, nie ukrywam, że szukałem jak najtańszej opcji, ale też nie chciałem badziewia. Dzisiaj zacząłem jeździć i pytać o oferty. Pytałem u lokalnego producenta w Partnerze, .............. Zamówiłem bez montażu, sam go wykonam, z montażem bywa różnie a co zrobię sam to wiem co mam. Z poszerzeniami wyniosło mnie 2450zł. Jak sądzicie, czy dobrze zrobiłem kupując balkony KBE? Zachowam sobie ten wątek, jest wielce pouczający i doskonale obrazuje wielu inwestorów - nic nie wiedzą o oknach, dadzą sobie wmówić wszystko byle tylko cena była odpowiednia i jeszcze uważają, że zamontowanie okna to to samo co wbicie gwoździa pod święty obrazek i jeszcze na forum szukają potwierdzenia swoich jakże trafnych decyzji. GRATULUJĘ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszcz Jaszczonb 19.05.2015 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Dziękuję, pomijając fakt, że te balkony na profilach Brugmann, iglo 5, aluplasty i pozostałe to taki sam szmelc, jak te na KBE, tylko jak widać kilkaset zł droższe. Badziewie też ma swoją cenę a nie każdy jest w stanie wyłożyć na nie więcej niż jest faktycznie warte. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKos 19.05.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Dziękuję, pomijając fakt, że te balkony na profilach Brugmann, iglo 5, aluplasty i pozostałe to taki sam szmelc, jak te na KBE, tylko jak widać kilkaset zł droższe. Badziewie też ma swoją cenę a nie każdy jest w stanie wyłożyć na nie więcej niż jest faktycznie warte. Tyle. Profil to tylko JEDEN z kilkudziesięciu elementów okna. I nie jest on najważniejszy. Tak samo cena nie bierze sie tylko z profila. I nie każde tanie okno jest badziewiem, tak samo jak nie każde drogie okno jest bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszcz Jaszczonb 19.05.2015 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Więc nie wiem skąd to wieszanie psów na mnie. Zegnam. Temat uważam za wyczerpany i do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts