jagodkaaa4 18.05.2015 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Witam. Od kilku dni "użeram się " z facetem który robi mi podłogowe ogrzewanie. Miało być tanio - szybko- solidnie. A wyszło jak wyszło. Właśnie dostałam fakturę która mnie zbiła z nóg. Proszę aby ktoś kto się na tym zna lub jest świeżo po podłogówce porównał faktury. Bo dla mnie strasznie drogo a nie znam się i nie wiem czy wszystko aby na pewno było potrzebne. Dodam że wcześniej kupiłam 300 m2 rury do ogrzewania podłogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagodkaaa4 18.05.2015 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 To jest tylko część faktur. Po prostu nie rozumiem kilku pozycji. Do ogrzewania było około 60 m2 bo tylko część domu jest w podłogówce. reszta kaloryfery. Za robotę policzył 800 zł i wcześniej była jeszcze faktura której niestety nie mam. Czyli nie powinnam się niczym martwić ? Myślałam że częśći do podłogówki to około 1000 zł a wyszło 3 tys. dlatego jestem lekko zdziwiona, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts