Kordian Kałużą 18.05.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Czy ktokolwiek słyszał o rurkach Pex-Alu-Pex firmy Goshe? W domu planuję ogrzewanie podłogowe składające się z 1200 metrów rury. Mogę zakupić ją za 2,20 zł. Przy takiej ilości to oszczędność do Wavina ok 600zł czy do multirama (chyba dobrze zapisałem lecz to per al per) ok 1000zł. Warto kupować Goshe, cena przemawia za. Czy raczej odżałować i kupić Wavina. Ograniczam się do tych firm ponieważ w sprzedaży w mieście, w którym mieszkam tylko takie są w sprzedaży. Nie chce kupić badziewia mogącego mi przysporzyć problemów w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszpir007 19.05.2015 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Czy ktokolwiek słyszał o rurkach Pex-Alu-Pex firmy Goshe? W domu planuję ogrzewanie podłogowe składające się z 1200 metrów rury. Mogę zakupić ją za 2,20 zł. Przy takiej ilości to oszczędność do Wavina ok 600zł czy do multirama (chyba dobrze zapisałem lecz to per al per) ok 1000zł. Warto kupować Goshe, cena przemawia za. Czy raczej odżałować i kupić Wavina. Ograniczam się do tych firm ponieważ w sprzedaży w mieście, w którym mieszkam tylko takie są w sprzedaży. Nie chce kupić badziewia mogącego mi przysporzyć problemów w przyszłości. A co to za "firma" ? Wejdź na stronkę "producenta" a zobaczysz że kapitał tej firmy to AŻ 20tys zł ... To zwykła malutka firemka która zaopatruje się w Chinach i "markuje" produkty innych producentów swoją "marką". Czyli wyszukuje dostawców którzy oferują najniższą cenę i zamawia tam towar .... Takich "producentów" masz wielu , którzy zajmują się importem z Chin ... Każdy producent z Chin przy większym zamówieniu może bezpłatnie wykonać nadruk na swoich produktach a dużo nawet oferuje wykonanie opakowania i wydruk nawet instrukcji , tak że towar można bezpośrednio zamówić już z Chin z kartonikiem (w języku polskim) , instrukcją i itd. Szczerze mówiąc daj sobie spokój z takimi "oszczędnościami" , bo na tym się nie oszczędza zbytnio , bo ewentualna awaria i uszkodzenie rur spowodowało by bardzo wysokie koszty naprawy ... Kup Wavina. To tania rura ale o dobrych parametrach , dobrym wykonaniu i sprawdzona. Są też inne lepsze rury (droższe) ale spokojnie można brać Wavina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaziksosna 19.11.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 W zeszłym miesiącu uruchomiłem ogrzewanie podłogowe.Zainstalowałem system ogrzewania DURO. Instalacja działa bez zarzutów. Cieszę się ,że kupiłem dobry produkt w przyzwoitej cenie a nie dałem sie namówić na najtańszy system.Nie ma co oszczędzać na podłogówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAN-therm 19.11.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) Dla instalacji OP proponuje rurę PE-RT Blue Floor - produkt 100% polski, najwyższa jakość, gwarancja, atrakcyjna cena i wygodny montaż. Polecam także kompletne systemy i urządzenia dla instalacji OP. Dostępność: partnerzy handlowi http://pl.kan-therm.com/contact/distributors/main.html Edytowane 19 Listopada 2015 przez KAN-therm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts