MMichal 26.05.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Witam Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to, że jak dzwonie z prośbą o ofertę na okna to czasami wydaje mi się, że ja wiem więcej od sprzedawcy. Niestety tak jest dość często :/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 26.05.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 .... jak dzwonie z prośbą o ofertę na okna to czasami wydaje mi się, że ja wiem więcej od sprzedawcy.Nie Ty pierwszy i nie ostatni masz takie wrażenie. Niestety wiedza u nich jest jaka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz_1976 07.08.2015 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Dziękuje wszystkim za pomoc, skorzystałem z paru Waszych rad. A co do firmy montującej miałem wiele obaw. Okna zamontowane zostały w systemie Knelsen przez firmę Nowal z ulicy Postępu w Warszawie. Bardzo fachowa obsługa (Polecam), ale Wam również dziękuje za dyskusje. Pozdrawiam Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts