GreenAgnes 19.05.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Poszukuje drzwi przesuwnych do wneki prysznicowej o dlugosci 120 cm. Czy mozecie mi jakies polecic? Wiem, ze trudne jest czyszczenie rolek, ale obok kabiny bede miala umywalke i boje sie, ze w przypadku drzwi otwieranych, zbicie ich byloby tylko kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myhouse 24.05.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Niedawno oglądałam te:http://www.radaway.pl/produkt.php?id=127ale na temat użytkowania nic się nie wypowiem,, mogę tylko powiedzieć że w salonie prezentowały się ok, przesuwały się z łatwością, wyglądały na solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gos**c 24.05.2015 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Do czyszczenia, można zdjąć drzwi przesuwne. Jest to banalnie proste lecz mało kto o tym wie.Jest tak np. w drzwiach Ravak, które polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myhouse 24.05.2015 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 odnośnie Radaway - właśnie gdzieś mi śmignęło na internecie, że to chiński produkt pod przykrywką polskiej firmy - ale nie wiem ile w tym prawdy, jeśli to dla Ciebie ważne to pewnie musisz sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niosadek 26.05.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 najlepiej to sobie poszukać w internecie różnych sklepów i popatrzeć co oferują. a potem coś wybrać, zawsze możesz też na zamówienie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts