marina 29.06.2004 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Przymierzam sie do kupienia szamba , ze wzgledu na wysoki poziom wod gruntowych w gre wchodzi szambo betonowe, badz stalowe.Jak na razie jestem mocno pod wrazeniem cen producentow wroclawskich badz z okolic (od 4 tys. w gore) . moze ktos z Was ma namiary do firmy , ktora proponuje bardziej przyzwoite ceny (w rejonie dolnoslaskim). interesuje mnie produkt z atestem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Pomorza 30.06.2004 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Wylej we własnym zakresie. Taniej, ale troche więcej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 01.07.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Szambo 10 m3 za ok 2,5 tys. złotych oferuje firma PROBUD z Poręby k/Zawiercia, ale z tego co wiem to pod Wrocław też wożą za przyzwoitą opłatą.Zobacz tu : http://szambo.probud.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amber 01.07.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Właśnie w ubiegły piątek przywieźli mi takie szambo właśnie z Poręby i osadzili w wykopie. Cena transportu z firmy do Krakowa 700 zł.Pozdr. Amber. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka61 02.06.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 OSTRZEGAM! Państwa przed świńską* firmą* która nazywa się "EKO-TRANS" K. Janas. M.Żaczek* Wielogóra , 26-600 Jedlińsk ul. Warszawska 70 a sprzedają szamba na allegro jako szamba z atestem szczelne ( to robi wrażenie), ludzie dają się nabrać między innymi ja się dałam nabrać, ponieważ na stronie internetowej firmy są tylko pozytywne komentarze ale widać że się już zestarzały a negatywnych komentarzy między innymi mojego wpisu nie zamieszczą.Ja po zakupie szamba w lecie ubiegłego roku i montażu przez pracowników tejże świńskiej firmy nie wprowadziłam się do nowego domu do tej pory, dlatego mam najlepszy obraz tego jakie te szamba są szczelne, bo gdybym zaczęła używać od razu to nawet bym nie wiedziała dlaczego muszę tak często zamawiać wóz asenizacyjny, a tym czasem sprawa się rypła na wiosnę zaglądam z ciekawości do szamba a tam jest 3/4 szamba wody. Dzwonimy z reklamacją do właściciela firmy, ten trochę zakłopotany prosi o przesłanie zdjęć, co zrobiłam jak najszybciej i przesłałam zdjęcia e-mailem z reklamacją. Za parę dni otrzymuję odpowiedź telefonicznie, że z ich strony wszystko zostało wykonane dobrze, a na zdjęciu wyrażnie widać przeciek nawet już zarudziały, ponieważ nie został dobrze uszczelniony komin włazowy, ale świńska firma nie uzna absolutnie reklamacji i koniec tematu. Proszę o kontakt osoby które może miały kontakt z tą firmą i też mają podobny problem bo myślę że nie tylko ja jestem jedynym przypadkiem, lub mają doświadczenie w celu założenia sprawy sądowej tej nieuczciwej świńskiej firmie, żeby ją wyeliminować z rynku, może konkurencja pomoże.Proszę pisać na e-mail: [email protected]* Pozdrawiam:Ewa Wnuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz i Wanda 13.06.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Nie wiecie, która firma na śląsku ma usługę na monitorowanie poziomu szamba za pomocą jakichś czujników? Byliśmy pół roku temu z mężem na imprezie działkowej u naszego znajomego z pracy i nam opowiadał, że nie musi sprawdzać szamba ani dzwonić bo sami przyjeżdżają. Nie mamy z nim kontaktu a wlasnie jesteśmy w trakcie przeprowadzki na wieś i musimy sobie szambo zamontować. Nie wie ktoś czy takie szambo z pomiarem to trzeba od razu zamówić czy może można taki system zamontować później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts