maxus79 20.05.2015 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 witam prosze o pomoc w doborze foli do izolacji poziomej sciany fundamentowej znalazlem dwie rozne folie na allegro zakonczylem stan zero i musze szybko zdecydowac ktora kupic FOLIA IZOLACYJNA FUNDAMENTOWA ALPHA PRO -50 cm seroka 30 m dluga 1 mm grubosci waga tylko 7,2 KG Alpha Pro jest trójwarstwową membraną przeciwwilgociową, produkowanąna bazie polietylenu oraz włókniny polipropylenowej. lub FOLIA FUNDAMENTOWA PVC 1.0mm z polichlorku winylu - 50 cm szeroka 30 m dluga 1 mm grubosci i tutaj waga to 24 KG tutaj niema takiego opisu jak wyzej obie sa 1 mm grubosci lecz ta pierwsza jest lzejsza ktora bedzie lepsza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trzcionek 01.06.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 I co wybrałeś?? Bo ja też jestem na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxus79 01.06.2015 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 witaj wybralem folie folda plus 1 mm grubosci 50 cm szeroka 30 metrow w rolce jest wpisz w google folda plus to znajdziesz sklep w ktorym kupilem i potem zakladka folie fundamentowe pod folia smarowalem pierw rozcienczonym z woda izoplastem a potem 2 razy juz samym izoplastem i na to ta folie przykleilem na izoplascie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek1979 23.06.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Witam, I jak wygląda zastosowane przez Ciebie rozwiązanie?Wszystko dobrze, nic nie szwankuje??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxus79 23.06.2015 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 witaj folia jest bardzo wytrzymala chodze po niej i jezdze taczka i niewidac zadnych oznak zniszczenia jak narazie jestem na etapie zalewania nadprozy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfbopoczta.pl 26.08.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 pewnie już za późno żeby ci doradzić. ale ja położyłbym folie pvc 1 mm w sklepie internetowy dwiez się wszystkiego http://www.taniafoliabudowlna.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts