Gesiu 30.06.2004 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Mam słupki w ściance kolankowej, sredio co 1,9 m. Zastanawiam sie czy moge je zalac po wybudowaniu scianek miedzy nimi a potem tylko sam wieniec, czy raczej trzeba razem z wiencem. Dodam ze pierwsze rozwiazanie jest duzo wygodniejsze dla mnie. Co myślicie FACHOWCY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 30.06.2004 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Panowie inżynierowie czas nagli a wy nie macie zdania na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryq 30.06.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 oczywiscie że można, musisz tylko wypuscic zbrojenie słupków i dobrze połączyć ze zbrojeniem winca mam nadzieję ze zdanie niedoszłego inż tez sie liczy we wrzesniu moge powtórzyc to samo ale juz z tytułem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 30.06.2004 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Dzieki za wszystkie wypowiedzi, nawet te od przyszlych inzynierow ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 30.06.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 A ja nie skończyłem studiów ale tylko dlatego, że ich nie zacząłem i nie wybrzydzaj moją odpowiedzią Nie rób szerokich tych słupków bo będziesz miał mostki termiczne. Tak naprawdę te słupki i śruby w nich trzymają murłatę, żeby nie odleciała z wiatrem. Zrób dobry wieniec aby więźba nie "przewróciła" ścianki kolankowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts