silvox 20.05.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Ostatnio w "narzędziowni" po ojcu natknąłem się na takie "instrumenty".. Jaka jest ich nazwa i do czego służą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 20.05.2015 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 ojciec miał coś wspólnego ze szkłem , szkleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 20.05.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Myślę, że to ręczne urządzenia do rozprowadzania pił ręcznych i tarcz pilarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvox 21.05.2015 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Hmmm, ojciec był "złotą rączką" .. Mial wiele niebanalnych pomysłów i nie bał sie realizacji.. W czasach jego "świetności" nie było Castoramy, Mrówki czy innego Liroya.. Materiały trzeba było "załatwiac" a nie jak teraz ja kupuję w sklepie gotowe produkty..I bardziej chyba bym się przychylał do tych pil, bo dawniej prawie każde podwórko było zastawione heblarką, piłą lub innym "meblem warsztatowym" .. Może jeszcze ktos tu zajrzy i podpowie na 100%.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts