lemonek007 20.05.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Witam, czy ktoś wie jak usunąć wgniecenie w blasze w drzwiach zewnętrznych do bloku. Dodaję zdjęcia i liczę że ktoś podsunie mi jakieś sensowne rozwiązani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.05.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Takie rzeczy się wymienia, a nie naprawia. A jak jużto pytałbym blacharza samochodowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 25.05.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Jeśli masz nad wgnieceniem szybkę, to zawsze można rozeszklić drzwi (tu uważaj na możliwość pęknięcia szyby) i spróbować wypchnąć od wewnątrz blachę. Dodatkowo będzie ubytek w izolacji więc zdałoby się go czymś wypełnić. Nie wiem co to za drzwi ani z czego są zrobione więc więcej nie mogę pomóc.Najlepiej poproś kogoś o pomoc, bo samemu będziesz miał ciężko to zrobić i możesz narobić więcej szkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts