syper 20.05.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Cześć. Przeguglowałem chyba cały net i nie mogłem znaleźć. Czy ktoś z Was spotkał się z włącznikiem oświetlenia trójklawiszowym ale takim, który dwa klawisze ma standardowe biegunowe a jeden schodowy? Będę wdzięczny za podpowiedź a najlepiej linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 20.05.2015 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Tak, niemicki system np Gira posiada takie rozwiązania - wszystkie trzy klawisze są klatkowe.http://www.elektroland24.de/Schalter-Steckdosen/Hersteller/Gira/Standard-55/reinweiss-glaenzend/Gira-283203-Schalter-3-fach-Wechsel-Wechsel.htmlJest kilka firm w Polsce, które handlują systemem Gira lub Jung - powinni coś miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasprzyk 20.05.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Cześć. Przeguglowałem chyba cały net i nie mogłem znaleźć. Czy ktoś z Was spotkał się z włącznikiem oświetlenia trójklawiszowym ale takim, który dwa klawisze ma standardowe biegunowe a jeden schodowy? Będę wdzięczny za podpowiedź a najlepiej linka Nigdy o takich nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts