wojyciechowski 20.03.2016 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 No i stara zasada, jak już podłoga będzie zrobiona to ją co jakiś czas zlać wodą, albo umyć niewyciśniętym mopem. Drewno wysycha i się kurczy. Jak się dostarczy do niego wilgoć, dłużej posłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oddan 23.03.2016 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 A mi odmówił facet cyklinowania podłóg bo kilka klepek było chwiejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.04.2016 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 A mi odmówił facet cyklinowania podłóg bo kilka klepek było chwiejnych kilka?? o jaki metraz chodzi..i te kilka to jaki procentowo...udzial w calym parkiecie mniej wiecej..jesli ten parkiet jest ulozony na subici czy innym bitumie a klawiszujacych sie klepek jest jakies 50%..to nie warto fakt..bo przy cyklinowaniu ..rezonans tez iles tam tych klepek odspoi od podloza..to trzyma tylko w lato..jak bitum jest cieply..generalnie ..ale tak do 20-30%..posadzki da sie ratowac takie posadzki ale to sa koszta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.04.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Mojej sosnowej podłogi tez nie dało sie odnowić w sumie żałuje że nie pytałem jeszcze kogos innego tylko położyłem panele 99.9% podłog sosnowych..da sie odnowic..czy z farby olejnej..czy cale zycie surowej..nie ma znaczenia kwestia tylko czasu i nakladu pracy i kosztów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 17.04.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 99.9% podłog sosnowych..da sie odnowic..czy z farby olejnej..czy cale zycie surowej..nie ma znaczenia kwestia tylko czasu i nakladu pracy i kosztów.. Dokładnie , no chyba że 70% desek jest zjedzona przez robala lub zgnita to wtedy już w gre wchodzi wymiana i podłoga bardziej zalicza się pod nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 17.04.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 w obu przypadkach popieram panów ghost34 i monkey222... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.04.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 w obu przypadkach popieram panów ghost34 i monkey222... az kuwa zaluje ze nie ma tutaj przycisku lubie to panowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 18.04.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 az kuwa zaluje ze nie ma tutaj przycisku lubie to panowie:) Dokładnie , przydałoby się A wracając do wypowiedzi koleżanki że parkieciarz jej powiedział że się nie da to ja odpowiadam ze wszystko się da , kwestia tylko umiejętności , chęci no i oczywiście ceny . Przykładowe foty ostatnich realizacji z ratowania podłogi z olejnej oraz operacja powrotu do naturalnego wyglądu przyciemnianego parkietu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spt 19.04.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam (wszystko jest do zrobienia... farby olejne i ppoz. juz pokazywałem, tym razem "jakaś wylewka na sośnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts