kwiatki4 30.06.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Na czym posadowić skrzynkę elektryczną .Czy są gotowe cokoły czy samemu wylać. Jak u was to rozwiązaliście. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 30.06.2004 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Są gotowe skrzynki z prefabrykowanym fundamentem. Składa się z 3 części - fundament, miejsce na złącze kablowe i góra na licznik. Dwie dolne części w cenie przyłącza, za górę dopłacasz. Chyba że licznik powiesisz w domu?PozdrawiamJ PSSą różnej wielkości, najlepiej dowiedz się w ZE jakie mają wymagania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Pomorza 30.06.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Tak, dowiedz się z ZE bo może mają swojego ulubionego producenta. Tak było w moim przypadku. Przy skrzynce i fundamencie innego producenta bardzo grymasili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.06.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 .....I broń Boże nie próbuj tego cokoliku zasypać ziemią. Wysokość licznika nad ziemią musi być conajmniej 75-80 cm. Ja musiałam zrobić w tym miejscu obniżenie terenu, bo inaczej by mi nie odebrali skrzynki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ircon 30.06.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 Wskazane zasięgnięcie języka w ZE - u mnie ENEA Bydgoszcz stawia teraz dwie osobne skrzynki - jedna na złącze, druga na pomiar. Podobno nie można już stawiać wszystkiego w jednej skrzyni - ale nie wiem czy to tylko wymysł Eneii, czy może to ogólny zapis na wygodniejsze rozgraniczenie własności. Przy wspólnej szafce czasami były problemy kto ma naprawiać uszkodzone np. drzwiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts