anaka82 21.05.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Witam! Mamy małe mieszkanie salon i pokój dzieci, salon nie jest duży, ale zastanawiam się czy dzięki temu, że są 2 okna plus balkonowe dałoby radę wygospodarować miejsce na łóżko sypialniane? Myślałam, że można by było przedzielić pokój, ale czy to ma sens, bo ten salon będzie całkiem malutki? Szafa, która jest na planie jest ewentualnie do przesunięcia w inne miejsce. Może ktoś ma jakiś pomysł czy jednak darować sobie dzielenie pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 21.05.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Za mały obrazek nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaka82 21.05.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 spróbuję wkleić większe zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 22.05.2015 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Przy tej powierzchni nie ma sensu dzielić pokoju,wyjdą dwie niefunkcjonalne klitki:no: Pokój dzienny będzie mega nieustawny,każda ściana zajęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucecita 23.05.2015 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Niedawno stałam przed takim samym problemem..też chciałam mieć łóżko sypialniane pomimo małego metrażu. Rozważ może zakup łóżka chowanego w szafie/ półkotapczanu Zawsze to spanie na materacu, a nie na rozkładanej sofie. http://kokopelia.pl/polkotapczany-z-polskich-sklepow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaka82 23.05.2015 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 ciekawy pomysł, może w takim razie pomoże ktoś w aranżacji pokoju z takim mebelkiem? chciałabym jeszcze zmieścić kanapę (może narożnik?), ławę, stolik rtv lub komodę pod telewizor, ewentualnie można go powiesić, no i fajnie by było gdyby zmieścił się jeszcze stół z 4 krzesłami, ale to niekoniecznie. Będę wdzięczna za wszystkie pomysły, bo mi niestety takowego brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszczu_z_poznania 25.05.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 na siłę możesz to zrobić, ale pytanie po co? stracisz tylko przestrzeń użytkową na niekorzyść dwóch klitek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaka82 25.05.2015 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 na siłę możesz to zrobić, ale pytanie po co? stracisz tylko przestrzeń użytkową na niekorzyść dwóch klitek. Nie no na siłę nic robić nie będę, teraz jak ktoś wcześniej zasugerował półkotapczan to rozważam taką opcję tylko nie mam pomysłu gdzie go wstawić, może na przeciwległą ścianę do szafy, ale znów będzie problem z kanapą i stolikiem no i telewizor też trzeba gdzieś wstawić? Może przestawić szafę w inne miejsce i na jej miejsce stolik rtv a na środek kanapa ? Może narożnik, ale znów nie ma miejsca na niego Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaka82 09.03.2016 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Witam! Nadszedł czas na urządzenie salonu i powstał problem. W salonie już stoi narożnik i meblościanka więc nie ma opcji ich zmiany. Z salonu przechodzi się do sypialni. Chciałam jeszcze żeby w salonie zmieścił się stół dla 4-6 osób, ale nie mam zielonego pojęcia gdzie go postawić. Moje rozważania: stół obok narożnika - obawiam się że zablokuje wejście do salonu, a kąt pomiędzy drzwiami do pokoi zostanie pusty, druga opcja to wstawienie w kąt pomiędzy drzwiami obawiam się że będzie jeszcze gorzej. Wrzucam szkic, od razu przepraszam, że bardzo amatorski Za wszelkie wskazówki będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 09.03.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 (edytowane) http://images76.fotosik.pl/404/e540fda4794fe4a5med.jpg http://images77.fotosik.pl/404/63210031e27bd91amed.jpg Edytowane 9 Marca 2016 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaka82 09.03.2016 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Kinka dziękuję za szybką odpowiedź właśnie o tych dwóch wersjach myślałam, ale teraz widzę jak to mniej więcej by wyglądało myślałam o stole 120 x 80 i nie wiem czy właśnie nie zasłoni wejścia do pokoju (nie wiem jaki tutaj rozmiar stołu zastosowałaś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 09.03.2016 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Stół 120x75cm,wszystko zależy jeszcze od tego w którą stronę otwierają się drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaka82 09.03.2016 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 dorysowałam drzwi od sypialni,otwierają się na salon, a drzwi wejściowych do salonu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 11.03.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Lepiej aby te drzwi otwierały się do środka sypialni a tak to raczej wykluczona opcja nr 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anaka82 15.03.2016 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Kinka dziękuję z pomoc rozważę jeszcze obie opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts