TANGOR 21.05.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Istota wpisu jest ochrona nas uczciwych przed nagana praktyka jednej z podwarszawskich firm. k Po zaliczce w wysokości kilku tysięcy złotych po kilku tygodniach opóźnienia rozpoczyna sie gehenna. Telefony od podwykonawców - wstydzacych sie współpracy z ta firma - z pytaniami czemu pan jeszcze nie dopłacić Mam nadzieje ze zbędne z Państwa nie zostanie oszukane jak ja Pozdrawiam liściach ze post dotrze do jaknajszerszej liczby forumowiczow ...ja niestety nie przegladalem forów a już w 2012 były wpisy ze to złodzieje :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 25.05.2015 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 tak napisałes jakbys na tandetnym translatorze tlumaczyl. "czemu pan jeszcze nie doplacic"generalnie nie wiadomo co ci kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts