lgrez 22.05.2015 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) Szanowni Państwo Mam taką oto ścianę działową: Zbudowaną z takiego oto materiału (8cm) Dokupiłem kilka takich bloczków, zaprawę murarską i metalowe kotwy i chcę zrobić następującą przebudowę: Czyli zamurować połowę otworu drzwiowego a resztę ściany wyburzyć. Innym kolorem oznaczyłem dobudowane bloczki. Moje pytanie jest następujące: Czy muszę wykuć kawałek podłogi, wsadzić pierwszy bloczek i zalać go posadzką i dopiero robić resztę czy mogę je ustawiać na podłodze bez kucia? Oczywiście kotwiąc bloczki zaprawą i kątownikami do ściany już istniejącej? Dziękuję i pozrawiam. Edytowane 22 Maja 2015 przez lgrez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 22.05.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 A co z nadprożem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lgrez 22.05.2015 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 No utnę je w połowie jak na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.05.2015 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Czy muszę wykuć kawałek podłogi, wsadzić pierwszy bloczek i zalać go posadzką i dopiero robić resztę czy mogę je ustawiać na podłodze bez kucia? . Może byś zadając takie pytanie opisał podłogę ? Warstwy materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lgrez 22.05.2015 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Może byś zadając takie pytanie opisał podłogę ? Warstwy materiały. Oczywiście - strop, styropian, posadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts