kamihi 24.11.2015 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Te które ty pokazałaś maja baterię Ni-cd czyli mniej żywotną z efektem pamięci . Do amatorskich zastosowań będą ok . Z bateriami Ni-Cd za np 5 lat będzie kaput . Batrie Litowo jonowe 'ponoć ' są lepsze . wiec sama mósisz wybrać między cena , zastosowaniem itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarny001 14.12.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 (edytowane) Ja natomiast waham sie pomiędzy takimi wkrętarkami:1. https://www.bricoman.pl/poznan/elektronarzedzia/wkretarki-wiertarki-mloty/wkretarki/wiertarko-wkretarka-akumulatorowa-einhell-12-v-li-te-cd2.https://www.obi.pl/decom/product/LUX_Wiertarko-wkr%C4%99tarka_ABS-12_Li_akumulatorowa_12_V/60113403.http://allegro.pl/celma-wiertarka-wkretarka-aku-wak-14-4v-1-5ah-24h-i5833104297.html Celma ma niestety akumulatory nikolow-kadmowe i chyba posiada tylko jeden bieg z obrotami a nie dwa jak lux czy einhel. Wkrętarka będzie używana średnio raz na miesiąc. Budżet 300zł. Co doradzili byście z tych trzech?? Ja osobiście jestem coraz bardziej za LUX. Edytowane 14 Grudnia 2015 przez Czarny001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszm66 24.01.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Zapraszam do polubienia fanpaga oraz na aukcje, oferujemy narzędzia w dobrych cenach, na fb będą przeprowadzane konkursy i najlepsze oferty. Zapraszam! https://www.facebook.com/narzedziak/?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 27.01.2016 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Osobiście wybrałem sprzęt używany, z udarem 18v. Ogólnie byłem pod wrażeniem jak przyszła i pobawiłem się na budowie. Teraz czeka sobie spokojnie na pracę. Wg info ma 48Nm. Cena 350zł. Uważam, że warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipiec 26.04.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Witam. Dołączę się bo mam podobne pytanie. Potrzebuję wiertarko wkrętarki dla ojca. Do tej pory używał: http://www.oleole.pl/wiertarko-wkretarki-1/bosch-psr-14-4-li.bhtml?from=skapiec&utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral Był bardzo zadowolony (ja też ) Budżet to te 300zł (no 350 jak będzie warto). Wolałbym coś lepszego niż ten bosch a nie koniecznie tak markowego. Polecicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycja2014 10.11.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Potrzebuje pomocy! Chciałabym kupić mężowi na Mikołaja wiertarko-wkrętarkę tak myślę 200-250 zł kompletnie się na tym nie znam ale wiem, że będzie potrzebna mu tak amatorsko do prac w domu i wiem że chce aby była regulacja obrotów żeby fajnie trzymała się w dłoni nie za ciężka. Ktoś mi coś poleci? Myślałam nad: Wiertarko-wkrętarka z udarem Black & Decker 18 V Wiertarko-wkrętarka akumulatorowa Nutool 18 V Wiertarko-wkrętarka akumulatorowa Ryobi 12 V Wiertarko-wkrętarka akumulatorowa Bosch PSR12 12 V która z nich będzie najlepsza? Czy może coś innego pomóżcie mało czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 10.11.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Aktualnie nie znam cen ale najlepiej wybierz tak aby miała 2 akumulatory litowojonowe ( Lion) do 3 AH , napięcie 18V, szybka ładowarka. Przy napięciach 18v moment obrotowy będzie już dobry. Tylko nie wiem czy w tej kwocie wyrobisz się. Ja kiedyś dałem za blackdekera 400 zł ( nowy) i do dzisiaj pracuje a za komplet Makity BL Motor t.j. wkrętarka i zakrętarka 2 tys. Mój black deker ma baterie lion ale tylko 1,5 ah i wkręcił tysiące wkrętów i nie tylko.Dokładnie taki sam http://allegro.pl/black-decker-wkretarka-z-udarem-2-baterie-i5924195045.html. Są tańsze ale nie mają dwóch zakresów obrotów, jedną baterię . A ten do ręki bardzo pasuje, wygodny, lekki, naprawdę sprawny. Tylko cena , ale szczerze polecam. Mój teraz więcej odpoczywa bo działam niebieskimi ale i tak nie odsprzedałem go koledze, pomimo, że bardzo nalegał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 28.12.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Panowie, podepnę się, szukam czegoś do domowych napraw, czeka mnie robienie sufitu podwieszanego, dużo wiercenia i dobrze by było jakby wiertark dała radę, sufit mam dosyć grupy o czym się przekonałem mocując suszarkę sufitową, czy wystarczy wkrętarko-wiertarka czy jednak lepiej wiertarkę z udarem? wolałbym nie przekraczać 300 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonasz47 29.12.2016 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Gruby, tzn? Jeśli masz tam beton, to tylko wiertarka z udarem pneumatycznym, a wkrętarka do wkrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qba43 27.01.2017 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Ja kupiłem wkrętarkę Phiolent 14,4Ni-Cd zobaczymy co będzie warta bo ciężko znaleźć o ich produktach jakieś sensowne info...wygląda masywnie chodź mogą być to pozory bo większość to plastik. Pierwszy minusem który zauważyłem od razu to nietrzymający magnetyczny uchwyt bitów - lekko przechylisz i wypada ale go akurat idzie wymienić. W planie koło marca/kwietnia jest kręcenie wkrętarką stelażu pod sufit - wyjdzie w praniu co to warte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narzędzia Bosch 13.02.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Jeśli interesują Cię wydajne wiertarko-wkrętarki z akumulatorem, warto zwrócić uwagę na Bosch GSR 12V-15. Drugą, nieco bardziej zaawansowaną technologicznie jest Bosch GSR 18-2-Li Plus z oświetleniem diodowym, wskaźnikiem stanu naładowania. Obydwa te narzędzia są wyposażone w akumulator w 100% kompatybilny ze wszystkimi narzędziami w obrębie danej klasy napięcia, co może mieć znaczenie, jeśli będziesz na działce potrzebował również innych narzędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tombuild 23.03.2017 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2017 znalazłem w końcu wiertarko-wkrętarkę z udarem ryobi, w betonie dała radę, robiłem ostatnio podwieszenie pod huśtawkę i worek treningowy i nie było problemu z wierceniem, jak przypomnę sobie pracę poprzedniej wiertarki to po takim wierceniu wiertło zostawało w suficie a zacisk się wyrobił i za nic nie można było dobrze zamocować. Nowa wygląda solidnie i coś czuję że trochę mi posłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts