olderoc 22.05.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Hej, Jak widać genialny architekt mojego developera zostawił dziurę pomiędzy barierką a balkonem ok 12 cm. jako że mam małe dziecko szukam pomysłu co mogę z tą dziurą zrobić. Chodzi o proste rozwiązanie które mogę zrobić sam przez które będzie przeciekać woda i nie będzie wymagało psucia barierki lub wiercenia w balkonie. (nie jestem majsterkowiczem, ale z podstawowymi rzeczami sobie poradzę) Na razie wymyśliłem jakieś doniczki które mogę tam wsadzić. Będę wdzięczny za każdy pomysł może na coś mnie naprowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 22.05.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Kup takiej samej siatki( kratownicy) może być też jeden panel ogrodzenia z LM, odpowiednio dotnij nożycami i zaginając końcowe pręciki włóż to w tą siatkę w ten sposób, że zagięte końce wprowadzasz w istniejąca już kratownicę na zewnątrz co zabezpieczy przed cofaniem się jej na balkon a przed wysunięciem na zewnątrz zabezpieczy już istniejąca kratownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubencki 22.05.2015 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Zgłoś to gdzieś do nadzoru budowlanego bo moim zdaniem to nie powinno wgl być odebrane. Niech architekt kombinuje jak to załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olderoc 22.05.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 (edytowane) Czym to mogę dociąć tą kratownicę ? Zgłoś to gdzieś do nadzoru budowlanego bo moim zdaniem to nie powinno wgl być odebrane. Niech architekt kombinuje jak to załatwić. Sprawdzałem przepisy do 15 cm. prześwit jest dozwolony. Edytowane 22 Maja 2015 przez olderoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rübezahl 22.05.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Co do tej kratownicy to w Bricomanie lub LM to kupię i czym to mogę dociąć ? Sprawdzałem przepisy do 15 cm. prześwit jest dozwolony. Kojarzy mi się 12cm, ale może jest jakiś inny przepis. W jakim akcie prawnym mówi się o 15cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts