msaasiaa 22.05.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 WitamProblem może wydawać się śmieszny, ale ja zupełnie nie wiem co z tym zrobić. Fachowiec kładł płytki na balkonie i resztę fugi wylał do sedesu. Niestety nie wszystko spłynęło i zaschło zanim to zobaczyłam. Nie mam pojęcia czym to usunąć. To jest wielka gruda na dnie. Zeskrobać się nie da. Może da się to czymś rozpuścić? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 23.05.2015 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Popukać młotkiem oczywiście za pośrednictwem jakiejś przedłużki typu pręt stalowy. Coś puści - albo bryłka, albo muszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanias78 23.05.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 mnie kiedyś fuga została na płytkach, nie pamiętam dokładnie, ale z tego co wiem, to mąż kupował jakiś specjalny płyn w sklepie budowlanym. Podjedź do pierwszego lepszego i zapytaj, na pewno pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 23.05.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Takiej ilości fugi nie rozpuści płyn. Trzeba kawałek twardego drewna i delikatnie młoteczkiem popukać. Fuga powinna całą bryłą odpuścić nie wiąże się ona trwale ze szkliwem ceramiki. Można też ale to brudna robota. Rękawice gumowe i skrobak do fug no i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 24.05.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Kwas solny... wlany na dno sedesu.. Popukać to lepiej ... w gwóźdź wbijając go w deskę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts