sundara 24.05.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Witam serdecznie. Przeszukałam już chyba cały internet. Znalazłam kilka porad...ale wolę zasięgnąć rady u praktyków. Chodzi o renowację dosyć nietypowej posadzki. Została ona wykonana w latach 90tych. Są to kawałki marmuru zatopione w barwionym betonie. Czy istnieje możliwość odnowienia tej posadzki. Cement miejscami popękał. Moje drugie pytanie to jeśli właściciele zdecydują się na położenie na niej nowej marmurowej posadzki, to czy ta stara ma szanse przetrwać, gdyby w przyszłości zdjąć z niej nową warstwę. Poniżej zdjęcie. [ATTACH=CONFIG]318324[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sundara 29.05.2015 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Dzien dobry. Podbijam temat...moze jednak ktos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 29.05.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Teraz pytanie dlaczego popękało... czynie wytrzymało tegoi, że taras mimo wszystko pracuje, czy było za słabe czy rozmroziło to w zimie... Pytanie co teraz ale dokładnie ma iść - płyty marmurowe, jednolita wylewka a la lastriko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts