skabapawel 24.05.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Mógłby ktoś polecić z Rybnika ale nie koniecznie jakiegoś dobrego fachowca, który zajmuje się instalacjami? Chodzi mi o człowieka z wiedzą i wyobraźnią a nie kogoś kto tylko dużo gada i potem kiepsko wychodzi mu w praktyce. Do zrobienia instalacje wodno-kanalizacyjna wraz z ogrzewaniem w niedawno wybudowanym domu. Chciałbym też, żeby ktoś doradził mi najbardziej ekonomiczny(cena do jakości) sposób ogrzewania a potem zajął się wykonaniem. Oczywiście bez wstępnego kosztorysu, ze strony wykonawcy się nie obejdzie(chciałbym uniknąć przykrych niespodzianek bo mam złe doświadczenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 25.05.2015 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Sprawdź Jacka z rybnickiego PGB System. Zajmował się u mnie wymianą instalacji CO i mogę polecić. Z tego co mi wiadomo to instalacjami wodno-sanitarnymi też się zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.05.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 instalacjewowra.pl Robili u mnie wodę i ogrzewanie. Fachowo, czysto i terminowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skabapawel 25.05.2015 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Dzięki fotohobby, jutro się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skabapawel 25.05.2015 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Sprawdź Jacka z rybnickiego PGB System. Zajmował się u mnie wymianą instalacji CO i mogę polecić. Z tego co mi wiadomo to instalacjami wodno-sanitarnymi też się zajmuje. Dzięki bushido. Znajomy w pracy chyba mi dzisiaj o nich wspominał ale nie jestem pewny. Możesz coś więcej napisać w temacie? Jaki rodzaj ogrzewania Ci montowali, jak z kosztorysem, szybko się wyrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 25.05.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Skończył by szybciej niż planowali ale niestety hurtownia dała ciała i cała robota przesunęła się o kilka dni. Ogólnie z rozruchem wszystko trwało niecały tydzień. Jak dla mnie wymiana zrobiona sprawnie, po tym jak ich obserwowałem było widać, że zna się na tym co robią. Co do rodzaju pieca zastanawiałem się nad zwykłym kotłem węgłowym ale przekonali mnie do eko-groszku i nie żałuje. Cena kotła większa ale wygoda nieporównywalna z tym co miałem kiedyś. Zresztą jak chcesz wiedzieć więcej to skontaktuj się, żeby dali Ci namiary na jakieś wcześniejsze swoje montaże. Ja tak zrobiłem i dlatego zdecydowałem się na współpracę z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikonkerto 27.05.2015 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Sprawdź Jacka z rybnickiego PGB System. Zajmował się u mnie wymianą instalacji CO i mogę polecić. Z tego co mi wiadomo to instalacjami wodno-sanitarnymi też się zajmuje. to pgb u mojego szwagra też montowało ogrzewanie i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_eS 10.01.2018 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 to pgb u mojego szwagra też montowało ogrzewanie i jest ok http://www.pgbsystem.pl/ pracują co prawda szybko i estetycznie ale funkcjonalność i działanie ich instalacji zostawia wiele do życzenia. U mnie montowali pompę ciepła powietrze-woda plus wymiennik ciepła 500l (w 2016r). Miało działać tak, że część wymiennika będzie grzała wodę użytkową do temp 50-60st, a druga część wodę do podłogówki. Wyszło tak, że mogę uzyskać tylko jedną temperaturę i albo będę miał w kranach i na ogrzewaniu podłogowym 30st, albo w obu obiegach 50st... Zgłoszenie reklamacji i ewentualne przeróbki skwitowali - przyjedziemy i wycenimy... Nie polecam tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts