errorfree 25.05.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Witam Serdecznie, Proszę o rady:1) Czy "przejdzie' taki myk, że wezmę dopłatę z MDM 10% + dodatkowo wniosę 10% wkładu własnego pochodzącego z... kredytu na wykończenie. Jeśli pożyczę od rodziny te brakujące 10% a oddam im z kredytu na wykończenie będę jakieś 70000 zł na całym kredycie do przodu. Czy da się tak zrobić? Jeśli tak to w jaki sposób? 2) Proszę o pomoc w kosztorysie na wykończenie 42 mkw tak by jak najmocniej, ale akceptowalne przez banki upłynnić taki kosztorys dla... patrz pkt 1.Co mogę uwzględnić w tym kosztorysie? Jak bezpiecznie go upłynnić? Co grozi w razie zakwestionowania kosztorysu po wykonaniu np. w kosztorysie glazura koszt 6000zł a w rzeczywistości kosztowała mnie 3500 zł? Proszę o rady. Jestem sam - nie mam żadnego wsparcia w temacie, a mieszkać gdzieś muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts