Kominki Piotr Batura 03.06.2015 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 A możesz fotkę jakąś zrobić? Przebarwienia nie muszą być oznaką wady. Ocena cegły ze zdjęcia nie będzie miarodajna, ale czasem cuda się zdarzają... Po za tym powinni Ci udostępnić źródło pochodzenia. Może wtedy znajdziemy jakieś informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 03.06.2015 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Nie umiem wstawiać zdjęć, pisze z telefonu. Dzisiaj postaram się zajechac i zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 03.06.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Nie umiem wstawiać zdjęć, pisze z telefonu. Dzisiaj postaram się zajechac i zapytać. Jeśli umiesz wysyłać zdjęcia mailem, napisz na firmowego (ramka obok).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 05.06.2015 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Kominki Piotr, możesz podać mi adres maila bo próbowałem wysłać zdjęcia na ten poniższy adres, ale nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 05.06.2015 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Bo to jest adres strony internetowej, na którą trzeba wejść i znaleźć adres mailowy... Ale proszę: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 05.06.2015 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Jak myślisz? Brać je czy szukać gdzie indziej? I te zabarwienia to w niczym nie przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 05.06.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Według mnie, dzwonią- brać! Fotki to potwierdzają. Jaka klasę deklarują? Może cegielnia znana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 05.06.2015 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 W poniedziałek zadzwonię do sklepu i zapytam jaka klasa i skąd. Dzięki, Kominki Piotr za zainteresowanie się tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alban 09.06.2015 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Dzwoniłem wczoraj do sklepu z zapytaniem jaka klasa jest tej cegły i skąd jest. Dostałem odpowiedź że kl 250. A skąd, to nie może mi powiedzieć bo obejmuje ją tajemnica handlowa. Tak właśnie można się dowiedzieć czegoś w naszych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rigmec 09.06.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Kup w takim razie i popros o atest ITB albo inny podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 09.06.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Kup jedną, chyba miałeś napisać... A jak nie chcą dać atestu i powiedzieć kto produkował, to niech się walą. Hurtowni z cegłami nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts