geostar 26.05.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 (edytowane) Cześć. W moich maszynach ostatnimi czasy paski klinowe dość szybko niszczeją. Niestety, nie wiem co może być powodem takiej sytuacji... Czy jesteście w stanie mi coś doradzić w tej kwestii? Dlaczego tak się może dziać? Czy zakup czegoś stąd było by ok? http://www.ebmia.pl/mechanika-pasy-klinowebrkola-pasowe-c-196_479.html Edytowane 31 Maja 2015 przez geostar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 26.05.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Jakie to maszyny, w jakich warunkach pracują paski?Bolą mnie nogi - od czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 03.06.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Sprawdź współbieżność kół prasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts