AdrianKubiak 26.05.2015 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Witam wszystkich! jestem tutaj nowy, ale widze, że na forum jest dosłownie wszystko. piszę do Was z zapytaniem - a mianowicie chciałbym przeorganizować swoje mieszkanie i z 2óch pokojów zrobić 3 - taki niby banał... Jednak - mam problem z pionami, a dokładnie ścieki. Woda może iść podłogą np więc najmniejszy problem, gorzej ścieki. Dodam, że gazu nie chce, sprzęt będzie na prąd cały. Mój pomysł jest taki, aby wstawić mały aneks do dużego pokoju, a z prawie 9m kuchni zrobić mały pokoik dla Dziecka Macie może jakieś doświadczenia w tej materii? Mieszkam w bloku z płyty, 97r, 3cie piętro, blok 11 pieter. Dajcie znać proszę. Pozdrawiam, Adrian ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxVIPxxx 27.05.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Ścieki to nie problem Można dać pompę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianKubiak 27.05.2015 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 To jest taka pompa elektryczna tak? Czyli wtedy ścieki puścić w podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxVIPxxx 27.05.2015 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Albo sufitem PS To nie reklama, pierwszy lepszy filmik z rzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianKubiak 28.05.2015 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2015 To jak już sobie tak klikamy, widziałbym to tak jak na foto ponizej. Rura na czerwono, w podłodze. Pytanie jak to wyglada z pozostałymi mediami. Czy ja musze to zgłosić do administracji? Woda też łatwo, pojdzie podłogą. Gaz będe likwidował. Poczytałem o płycie indukcyjnej i widze, że trzebaby osobny obwód elektryczny prowadzić do niej. Myślałem, że przedłużacz czy coś w ten deseń i styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianKubiak 09.06.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Jak myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts