pawelekm 27.05.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Witam, Poszukuję "przycisków spłukujących" do stelaża podtynkowego Geberit. Niestety deweloper takowych "nie posiada" Jedyne numery jakie udało mi się odczytać to: 964.496.00.0 (00) Na stronie firmy Geberit nie znalazłem nic pasującego do tych numerów. Proszę o poradę jakie "przyciski" mogę kupić ? Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeen 01.06.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2015 Posiadasz tzw Duofix WC o numerze katalogowym 320.111.320.00.5, do niego bez kłopotu dostaniesz przyciski u dystrybutorów Geberita. Możesz zadzwonić do doradcy technicznego z Twojego terenu - są dostępni na stronie Geberita - który wskaże Ci najbliższego dystrybutora.A w ogóle to masz najlepszą możliwą spłuczkę podtynkową z dostępnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł1991 09.05.2018 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Witam,Mam podobny problem, po nazwie nie mogę znaleźć żadnego przycisku a w sklepach mówią mi że to standardowy tylko te standardowe nie pasują. Numer jaki znalazłem: 966.498.00.0(00)Bylbym bardzo wdzięczny za jakąś podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts